skip navigation

Rečnik transporta

Unosi u leksikon

A B C Č D E F H I J K L M N O P R S Š T U V Z

Kratko i jednostavno sada možete osmisliti i Vaše transportne i logističke procese. Bez obzira da li je u pitanju priprema transporta, izvršenje ili upravljanje nalozima, u Sistemu pametne logistike TIMOCOM-a ćete pronaći odgovarajuću aplikaciju za Vaše potrebe i Vaš stepen digitalizacije.

Logistika preduzeća

Logistika preduzeća je zajednički naziv za celokupnu logistiku jednog preduzeća. Ona obuhvata sve interne i eksterne aspekte logistike preduzeća. U to spadaju nabavka, interna logistika za proizvode, isporuka i distribucija proizvedene robe.

Pojam
U poslovnoj administraciji pojam „logistika“ je definisan kao planiranje, upravljanje, sprovođenje i kontrola fizičkog protoka robe i pripadajućeg protoka informacija o celokupnom lancu dodate vrednosti preduzeća.

Logistički zadaci u osnovi postoje u svakom preduzeću – nezavisno od branše. Logistika preduzeća je pri tome opšti termin za veliki broj različitih zahteva za logistiku svakog preduzeća. Firme koje posluju u logističkoj branši su pored toga specijalizovane za fizički protok robe i preuzimaju ovaj, i ostale zadatke u vezi sa tim, kao pružaoci usluga za druga preduzeća, a naročito za transport robe.

Postanite insajder u branši

Prijavite se ovde i dobijajte redovno relevantne članke koji olakšavaju Vašu radnu svakodnevicu i proširuju Vaše poslovne vidike.

Prijava za bilten

Sva polja sa oznakom '*' su obavezna i molimo Vas da ih popunite.

Slanjem formulara za registraciju potvrđujete da ste upoznati sa našim Smernicama o zaštiti podataka.

Prijava za bilten:


Vaše lične podatke (adresa e-pošte, ime i prezime) TIMOSOFT GmbH prosleđuje radi slanja informacija e-poštom banci podataka sC-Networks GmbH (Registarski sud: Okružni sud Minhen, registrski broj: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg. SC-Networks GmbH podleže Saveznom zakonu o zaštiti podataka, kao i uputstvima TIMOCOM GmbH.

do vrha