Kratko i jednostavno sada možete osmisliti i Vaše transportne i logističke procese. Bez obzira da li je u pitanju priprema transporta, izvršenje ili upravljanje nalozima, u Sistemu pametne logistike TIMOCOM-a ćete pronaći odgovarajuću aplikaciju za Vaše potrebe i Vaš stepen digitalizacije.

Logistika preduzeća

Logistika preduzeća je zajednički naziv za celokupnu logistiku jednog preduzeća. Ona obuhvata sve interne i eksterne aspekte logistike preduzeća. U to spadaju nabavka, interna logistika za proizvode, isporuka i distribucija proizvedene robe.

Pojam
U poslovnoj administraciji pojam „logistika“ je definisan kao planiranje, upravljanje, sprovođenje i kontrola fizičkog protoka robe i pripadajućeg protoka informacija o celokupnom lancu dodate vrednosti preduzeća.

Logistički zadaci u osnovi postoje u svakom preduzeću – nezavisno od branše. Logistika preduzeća je pri tome opšti termin za veliki broj različitih zahteva za logistiku svakog preduzeća. Firme koje posluju u logističkoj branši su pored toga specijalizovane za fizički protok robe i preuzimaju ovaj, i ostale zadatke u vezi sa tim, kao pružaoci usluga za druga preduzeća, a naročito za transport robe.

Postanite insajder u branši

Primajte redovno relevantne članke, dragocene stručne priloge i ekskluzivne izveštaje za korisnike!


Prijava za bilten

do vrha