Sve novine na jedan pogled

Aktuelna saopštenja za medije >

Del Ferro je tokom korone nastavio uspešno da posluje
15.09.2020

Kako je italijanska špedicija bila uspešna tokom korona krize

Pandemija korone je veoma uticala na italijansku privredu, a time i na transportnu i logističku branšu. Ali uprkos svim poteškoćama, italijansko transportno preduzeće Dal Ferro je nastavilo da radi uspešno zahvaljujući sopstvenoj kreativnosti i uz pomoć TIMOCOM-a. I da savladava mnoge od svakodnevnih izazova.

dalje >
Rast broja ponuda tereta
03.09.2020

TIMOCOM-Transportni barometar: Korona uzrokuje drastičan pad

Erkrath, 03.09.2020. godine – Zbog pandemije je i u mesecima sa tradicionalno najintenzivnijim transportima, aprilu i maju, došlo do drastičnog pada transportnih usluga „U drugom kvartalu 2020. godine transportni barometar beleži pad tereta od 45 procenata u poređenju sa istim periodom prošle godine“, kaže Gunnar Gburek, portparol kompanije TIMOCOM. U domaćem saobraćaju u Nemačkoj brojke su u drugom kvartalu ove godine još više opale.

dalje >
Vozni park preduzeca Dodic doo je porastao zahvaljujuci koriscenju TIMOCOMovog sistema
25.06.2020

Sa TIMOCOM-om na putu ekspanzije i izvoza

Od 2009. godine TIMOCOM dozvoljava pristup svom sistemu i preduzećima iz proizvodnje i trgovine. Da je proširenje i na ovaj krug klijenata bilo korak u pravom pravcu, jasno pokazuje priča o uspehu klijenta Dodić doo. 

dalje >

Aktuelne servisne informacije >

Plava kockica sa simbolima evra i kalendara
18.08.2020

Zakasnelo plaćanje: Šta uraditi kada klijent ne plati?

Transport je odrađen, ali poslovni račun ostaje prazan. Nakon obavljenog posla logističar polazi od toga da će nakon dostavljanja robe klijent platiti ispostavljeni račun. Gotovo svako preduzeće zna za slučaj da jedan deo poslovnih partnera plaća prekasno ili uopšte ne plaća. Ako je rok za plaćanje istekao, mogli biste se uputiti advokatu. Ali odlazak pravnim stručnjacima treba izabrati tek onda kada su sva druga sredstva iscrpljena. Daćemo Vam tri saveta šta kao preduzeće možete uraditi ako imate nenaplaćene račune i kako da dođete do svog novca.

dalje >
Rastuća tražnja u Evropi za duboko smrznutom robom zahteva logistička rešenja.
13.07.2020

Prevoz hladnjačama u Evropi: Pojedinačne isporuke u brzoj traci

Potrošači vole komfor. U kuhinji sve više posežu za praktičnim proizvodima iz zamrzivača. Npr., prema navodima Nemačkog instituta za duboko zamrzavanje hrane, u Nemačkoj se godišnje po stanovniku potroši preko 46 kg duboko smrznutih proizvoda, sa tendencijom rasta. „Daleko najvažniji pokretač tržišta duboko smrznutih proizvoda je želja za ukusnim i veoma kvalitetnim jednostavnim i ubedljivim rešenjima u ishrani“, izveštava Institut. 

dalje >
Kako je korona podstakla razvoj digitalizacije od kuće
10.07.2020

Korona kao pokretač digitalizacije

Ono što nije postiglo 30 godina interneta, došlo je iznenada i odjednom. Zbog pandemije Nemačka je doživela rast digitalizacije čija održivost će se tek pokazati.

 

dalje >

Aktuelni medijski eho >

Pregled: Sa povratnim utovarima u pravcu uspeha – Sedan Trade se oslanja na TimoCom
Medium: plutonlogistics.com
Datum: 21.01.2019
Pregled: Ko je zapravo nadležan za bezbednost tereta u kamionu?
Medium: plutonlogistics.com
Datum: 21.11.2018
Pregled: TimoCom sa novim brendom na sajmu u Hanoveru
Medium: Instore.rs
Datum: 02.10.2018

Mediji

Za vizuelnu podršku tekstovima o TIMOCOM-u i TIMOCOM-a na raspolaganju Vam je TIMOCOM-ova medijateka. Slike i dokumente nudimo za preuzimanje u šest kategorija „Poslovna dokumenta“ (Business materials), „Vizuelni svet“ (Brochures), „Reklamni dopisi“ (Imagery), „Logo“ (Logos), „Galerija slika“ (Picture gallery) i „Sistem/usluge“ (System/Services. Drugi filteri, npr. prema jezicima, Vam omogućuju intuitivno korišćenje naše medijateke.

Na medijateku

Kontakt za medije

TIMOCOM GmbH
Korporativna komunikacija
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

do vrha

Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame. Saznajte više