skip navigation

Rečnik transporta

Unosi u leksikon

A B C Č D E F H I J K L M N O P R S Š T U V Z

Kratko i jednostavno sada možete osmisliti i Vaše transportne i logističke procese. Bez obzira da li je u pitanju priprema transporta, izvršenje ili upravljanje nalozima, u Sistemu pametne logistike TIMOCOM-a ćete pronaći odgovarajuću aplikaciju za Vaše potrebe i Vaš stepen digitalizacije.

DSLV e.V.

Je nemački Špedicijski i Logistički Savez (Deutsche Speditions- und Logistikverband e.V.). Prilikom osnivanja 2003. su se spojili Državni Savez Špedicija i Logistika (Bundesverband Spedition und Logistik (BSL)) i Udruženje Nemačkih Špeditera Teških Motornih Vozila (Vereinigung Deutscher Kraftwagenspediteure (VKS)). Savez tu deluje kao pružalac usluga i savetnik za svojih oko 4.000 članova u pogledu transportne i logističke branše. Dodatne informacije naći ćete na www.dslv.org

Postanite insajder u branši

Prijavite se ovde i dobijajte redovno relevantne članke koji olakšavaju Vašu radnu svakodnevicu i proširuju Vaše poslovne vidike.

Prijava za bilten

Sva polja sa oznakom '*' su obavezna i molimo Vas da ih popunite.

Slanjem formulara za registraciju potvrđujete da ste upoznati sa našim Smernicama o zaštiti podataka.

Prijava za bilten:


Vaše lične podatke (adresa e-pošte, ime i prezime) TIMOSOFT GmbH prosleđuje radi slanja informacija e-poštom banci podataka sC-Networks GmbH (Registarski sud: Okružni sud Minhen, registrski broj: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg. SC-Networks GmbH podleže Saveznom zakonu o zaštiti podataka, kao i uputstvima TIMOCOM GmbH.

do vrha