skip navigation

Kratko i jednostavno sada možete osmisliti i Vaše transportne i logističke procese. Bez obzira da li je u pitanju priprema transporta, izvršenje ili upravljanje nalozima, u Sistemu pametne logistike TIMOCOM-a ćete pronaći odgovarajuću aplikaciju za Vaše potrebe i Vaš stepen digitalizacije.

Berza logističkog prostora

Sa Berzom skladišta se mogu pronaći i ponuditi vrlo precizno prostori za skladištenje i logistiku. Najveću onlajn Berzu skladišta u Evropi nudi pružalac usluga informacionih tehnologija TIMOCOM. Ona pomaže, da se popune praznine, da se bolje iskoriste kapaciteti i da postoji fleksibilnost u slučaju nedostataka prostora. Tamo su navedeni i do 30.000 površina za skladištenje i logistiku iz preko 44 zemalja i ponuđeni na 24 jezika.

Postanite insajder u branši

Prijavite se ovde i dobijajte redovno relevantne članke koji olakšavaju Vašu radnu svakodnevicu i proširuju Vaše poslovne vidike.

Prijava za bilten

Sva polja sa oznakom '*' su obavezna i molimo Vas da ih popunite.

Slanjem formulara za registraciju potvrđujete da ste upoznati sa našim Smernicama o zaštiti podataka.

Prijava za bilten:


Vaše lične podatke (adresa e-pošte, ime i prezime) TIMOSOFT GmbH prosleđuje radi slanja informacija e-poštom banci podataka sC-Networks GmbH (Registarski sud: Okružni sud Minhen, registrski broj: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg. SC-Networks GmbH podleže Saveznom zakonu o zaštiti podataka, kao i uputstvima TIMOCOM GmbH.

do vrha