skip navigation

Kratko i jednostavno sada možete osmisliti i Vaše transportne i logističke procese. Bez obzira da li je u pitanju priprema transporta, izvršenje ili upravljanje nalozima, u Sistemu pametne logistike TIMOCOM-a ćete pronaći odgovarajuću aplikaciju za Vaše potrebe i Vaš stepen digitalizacije.

Internacionalna špedicija

U vreme globalizacije prevoz robe na velike udaljenosti je sve važniji. Internacionalna špedicija organizuje sa svim pravima i obavezama prevoz preko granica zemalja i gradi na taj način vezu između nalogodavca i prevoznika. Prilikom realizacije posla špedicija zaračunava maržu na cenu prevoza. Ponude izvlači na primer iz internacionalnih berzi tovara. Pored redovnog transportnog poslovanja, internacionalna špedicija organizuje još i druge dodatne logističke usluge, kao na primer skladištenje robe ili kompletnu obradu dokumenata i carinskih poslova.

Postanite insajder u branši

Prijavite se ovde i dobijajte redovno relevantne članke koji olakšavaju Vašu radnu svakodnevicu i proširuju Vaše poslovne vidike.

Prijava za bilten

Sva polja sa oznakom '*' su obavezna i molimo Vas da ih popunite.

Slanjem formulara za registraciju potvrđujete da ste upoznati sa našim Smernicama o zaštiti podataka.

Prijava za bilten:


Vaše lične podatke (adresa e-pošte, ime i prezime) TIMOSOFT GmbH prosleđuje radi slanja informacija e-poštom banci podataka sC-Networks GmbH (Registarski sud: Okružni sud Minhen, registrski broj: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg. SC-Networks GmbH podleže Saveznom zakonu o zaštiti podataka, kao i uputstvima TIMOCOM GmbH.

do vrha