13.07.2016

TimoCom-ova funkcija objavljivanja tendera nosi BME pečat kvaliteta

Nagrada za dodeljivanje dugoročnih naloga za transport

(1)

Erkrat, 24.06.2016 – TiimoCom-ova onlajn funkcija objavljivanja tendera kompanije TimoCom je 24.06.2016. Godine ponovo dobila pečat kvaliteta „Frachteinkauf“ (Nabavka tereta) od BMEnet GmbH, kompanije Savezne asocijacije Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. Po četvrti put za redom onlajn funkcija za objavljivanje tendera uspešno polaže ispit kvaliteta stručnog udruženja. TimoCom Soft- und Hardware GmbH je i dalje sertifikovano preduzeće u oblasti „Softver i platforma“ i tako predstavlja kvalitet platforme za transport.

Redovni tenderi za teret i njihova dodata vrednost

U okviru TimoCom platforme za transport preduzeća koja otpremaju robu i špediteri dodeljuju dugoročne naloge za teret prevoznicima iz čitave Evrope.  Pri tom imaju pristup logističkoj mreži od preko 36.000 proverenih preduzeća. Kroz redovno poslovanje u transportu TimoCom klijenti imaju priliku za dodatne mogućnosti za poslovanje, veću sigurnost u planiranju i efektivnu iskorišćenost voznog parka. Između ostalog, funkcija objavljivanja tendera služi i kao koristan instrument za određivanje tržišne cene i sopstvene analize. Dugoročni nalozi dovode do veće ekonomičnosti i efikasnosti u transportnom poslovanju. 

BMEnet pečat kvaliteta kao znak proverenog standarda kvaliteta

BMEnet GmbH nakon provere kvaliteta dodeljuje pečat kvaliteta za integrativna softverska i platformska rešenja za optimizovanje nabavke i logistike. Provera se zasniva na standardizovanim i neutralnim katalozima kriterijuma sa jasno definisanim zahtevima. Sa uspešnim izdavanjem sertifikata robni pečat kvaliteta osigurava tržišnu transparentnost i stvara poverenje pri odabiru proizvođača softvera. 

Korisnici dobijaju sigurnost da će dobiti softver sa proverenim standardima kvaliteta. Sa druge strane, dobavljači koji su dobili nagradu mogu svojim klijentima da dokažu kvalitet svojih proizvoda.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha