21.01.2019

SEDAN TRADE d.o.o.: Sa povratnim utovarima u pravcu uspeha

SEDAN TRADE d.o.o. iz Beograda se oslanja na TIMOCOM

(1)

Erkrath/Beograd, 21. 02. 2019 - Kada je Vladimir Cvetić 1999. godine zajedno sa svojim ocem osnovao firmu SEDAN TRADE d.o.o. Beograd u srpskoj prestonici, težište je još uvek bilo na trgovini na veliko. Tokom godina se, međutim, transport kristalizovao kao glavna delatnost. „Za mene ovaj posao znači slobodu“, kaže direktor Cvetić, „Ja sam definitivno čovek koji ne može zamisliti da radi u kancelariji.“ Umesto toga sa strašću putuje svojim kombijem ili kamionom.

Stalni partneri, stalni transportni nalozi


Kada je 2015. godine postalo klijent TIMOCOM-a, preduzeće je imalo dvoje zaposlenih i dva kombija. „Ovde u Srbiji kolege često imaju pogrešnu predstavu o korišćenju TIMOCOM-a“, priča Cvetić. Za SEDAN TRADE d.o.o. TIMOCOM je idealna dopuna: „Mi koristimo TIMOCOM uglavnom za dotovare i povratne utovare“, objašnjava Cvetić. Preko sistema je sreo pouzdane i proverene partnere. „Kada ostavite dobar utisak kod poslovnih partnera, oni vas ponovo angažuju“, priča o svojim iskustvima direktor. Za njegov posao, uspostavljanje kontakata preko TIMOCOM-a značilo je da možete računati na stalne partnere i stalne transportne naloge.

Prednost za planiranje poslovanja


Upravo zato što segment dostave kurirskih i ekspres pošiljki i paketa u Srbiji raste, TIMOCOM je za Vladimira Cvetića i njegovo preduzeće važan sistem. I ono što je posebno važno: „Do sada sam imao samo dobra iskustva. Svaki transport je plaćen. Do sada nikada nisam morao da koristim međunarodni servis naplate TIMOCOM-a.“ Uobičajeno je, naime, upravo to izazov logistike: Uplate stižu neredovno.

Sa TIMOCOM-om Cvetić sam definiše dinamiku posla. I korisničku podršku SEDAN TRADE d.o.o. hvali kao ljubazanu i strpljivu: „Tamo se na svako pitanje odmah odgovori“.

SEDAN TRADE d.o.o. uz TIMOCOM može stabilno da planira poslovanje.

 I sa samo jednim jedinim dotovarom ili povratnim utovarom firma plati troškove za TIMOCOM.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha