17.12.2015

Kompanija TimoCom dobija „connect-Award 2015” od TomTom Telematics

Klijenti kompanije TimoCom i TomTom Telematics profitiraju od zajedničkog interfejsa

(3)

Erkrat, 02.12.2015. Kompanija TomTom Telematics, jedan od globalnih lidera u oblasti telematskih rešenja, dodelio je nagradu connect-Award 2015 najvećoj evropskoj platformi za transport TimoCom. Nagradom u kategoriji „Internacionalni partner godine“ odaje se priznanje širokoj primeni interfejsa između TimoCom platforme za praćenje TC eMap® i platforme za upravljanje voznim parkom WEBFLEET.  Za zajedničke klijente ova veza donosi odlučujuću prednost. Više nema prelaska između TimoCom-a i TomTom Telematics.


Od ove godine stručnjaci za telematiku kompanije TomTom dodeljuju nagrade partnerskim preduzećima koja zaista dodaju vrednost za zajedničke klijente. Tako je bilo i u slučaju kompanije TimoCom. Prema rečima višeg inženjera prodaje iz kompanije TomTom Telematics, Tomasa Grinija, prednost zajedničkog interfejsa je očigledna: „Korisnici naše platforme za upravljanje voznim parkom WEBFLEET mogu da se prijave na TC eMap® preko svojih podataka za pristup i na taj način direktno u aplikaciji TimoCom-a vide poziciju svog vozila. Tako više nema potrebe za do sada neophodnim prelaskom sa WEBFLEET na TimoCom i obratno.“

Još jedan veliki plus je integracija TimoCom-ove aplikacije Transportni barometar u softver Driver Terminals kompanije TomTom Telematics. Zahvaljujući TimoCom-ovoj aplikaciji vozači i na putu imaju pristup platformi za transport i mogu, na primer, da traže tovar direktno iz svog rešenja za navigaciju ili da kratkoročno ponude svoje kapacitete. „Ovo znači i više posla i potpuno natovarena vozila. Kroz manje vožnji bez tereta manje se opterećuje i životna sredina“, kaže glavni predstavnik kompanije TimoCom Marcel Frings.

Više informacija o kompaniji TomTom Telematics naći ćete na adresi www.tomtom.com/telematics

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha