26.04.2023

Nova funkcija: Predlog cene za transport tereta olakšava izbor transportnog partnera

New Content Item (1)

Disponent proverava predloge cena koje su pristigle za njegovu ponudu za prevoz tereta.


 Warakorn-stock.adobe.com / besplatno za uredničku upotrebu u vezi sa ovim saopštenjem


TIMOCOM grupiše i prikazuje sve ponude klijenata na berzi tereta.

TIMOCOM berza tereta proširena je funkcijom koja omogućava uštedu vremena Pomoću funkcije "Predlog cene za transport tereta" klijenti mogu pozvati potencijalne poslovne partnere da pokažu interesovanje za obavljanje transporta i istovremeno predlože svoju cenu za taj posao. Sve ponude će biti navedene ponuđaču direktno, u okviru njegove objavljene ponude tereta. To omogućava uštedu vremena i povećava preglednost, pogotovo ukoliko više disponenata jednog preduzeća sarađuje sa TIMOCOM-om.


Efikasna dodela naloga uprkos velikom broju ponuda

Oni koji koriste berzu tereta kompanije TIMOCOM, profitiraju zahvaljujući njenoj mreži. Bez obzira da li se radi o špediterima, prevoznicima ili ponuđačima tereta - preko 53.000 klijenata širom Evrope koristi ovu platformu kako bi brzo i jednostavno pronašli nove poslovne partnere i dodelili transportne naloge.  Na taj način se transparentnost enormno povećava.  Ono što se u osnovi želi, ponekad mora da se kanališe. "Za atraktivne ponude tereta klijentima stigne i po 500 i više upita", kaže menadžer proizvoda David Moog. "Oni disponente kontaktiraju putem elektronske pošte, telefona ili poruka na društvenim mrežama i nepotrebno komplikuju dodelu naloga."


Funkcija "Predlog cene za transport tereta" sada omogućava efikasniju obradu ponuda. Zahvaljujući njoj klijenti i dalje mogu da biraju između mnogobrojnih ponuda i pri tome se preglednost zadržava. Samo jedan pogled je dovoljan za uvid u to po kojoj ceni bi neko prevezao ponuđeni teret. Osim toga, preko funkcije "Predlog cene za transport tereta" moguće je dobiti i dodatne informacije, na primer o obaveznim ISO sertifikatima ili kamionima sa niskom emisijom CO2.


FME Frachtmanagement Europa  Rasterećenje za disponente

Efikasnost je deo poslovne filozofije kompanije FME Frachtmanagement Europa GmbH. Špediterska kompanija iz grada Hofa u Bavarskoj, ekspert za kompletne i zbirne utovare, kao i specijalne transporte, posluje širom Evrope. Rukovodilac špedicije Christopher Kranholdt pozdravlja uvođenje funkcije predloga cene za transport tereta. Ona će znatno rasteretiti njegove kolege dispečere prilikom kreiranja novih ponuda za prevoz tereta. „Moj dispečerski tim štedi vreme i dobija pregledan prikaz svih predloga cena u jednom prozoru. Na taj način možemo da još brže isplaniramo odgovarajući kamion, a naporna elektronska prepiska i telefonski razgovori pripadaju prošlosti.“ 


Nova funkcija je već sada na raspolaganju svim klijentima kompanije TIMOCOM u okviru tržišta drumskog transporta robe, bez ikakvih dodatnih troškova.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha