Sve novine na jedan pogled

Aktuelna saopštenja za medije >

Vozni park preduzeca Dodic doo je porastao zahvaljujuci koriscenju TIMOCOMovog sistema
25.06.2020

Sa TIMOCOM-om na putu ekspanzije i izvoza

Od 2009. godine TIMOCOM dozvoljava pristup svom sistemu i preduzećima iz proizvodnje i trgovine. Da je proširenje i na ovaj krug klijenata bilo korak u pravom pravcu, jasno pokazuje priča o uspehu klijenta Dodić doo. 

dalje >
SR_TM_Quartalsbericht_2020_QB1
27.04.2020

TIMOCOM-Transportni barometar: Promenljivo evropsko transportno tržište u znaku korone

Erkrat, 27. April 2020. godine – Nesigurnost u vezi sa tokom krize izazvane korona virusom dovela je do naglog skoka ponuda tereta na evropskom transportnom tržištu. „Mnoga preduzeća su u očekivanju zatvaranja granica i drugih ograničenja u vezi sa koronom požurila sa narudžbinama“, komentariše Tilman Fecke, poslovni analitičar u kompaniji TIMOCOM, neobično visok rast ponude tereta postavljenih do sredine marta na vodećoj evropskoj berzi tereta.

dalje >
25.03.2020

Zbog trenutne situacije: TIMOCOM proširuje pristup vodećoj berzi tereta i skladišnih prostora u Evropi

Erkrath, 25.03.2020. godine – Vlasnik vodeće berze tereta u Evropi, IT preduzeća TIMOCOM, u vreme krize proširuje mogućnosti pristupa svom logističkom sistemu. „Želimo da damo svoj doprinos da se i u uslovima trenutne vanredne situacije obezbedi snabdevanje stanovništva i sačuva lanac snabdevanja“, kaže TIMOCOM-ov direktor Tim Thiermann.

Nakon provere i izmenom svoje licence vezane za IP, klijenti od sada mogu upravljati svojim transportnim i logističkim poslovima od kuće, nezavisno od mesta gde se nalaze. Osim toga TIMOCOM otvara svoju mrežu od preko 43.000 preduzeća za sve one kojima trenutno nedostaje fleksibilna mreža transportnih i logističkih partnera kako bi svoje klijente i dalje mogli da snabdevaju hitno neophodnim dobrima. 

dalje >

Aktuelne servisne informacije >

 Industrijski proizvođači i trgovina bi trebalo da se pripreme na uska grla u tovarnim prostorima.
01.04.2020

Korona virus: Kako proizvodnja i trgovina mogu savladati uska grla u kapacitetima tovarnog prostora

Širenje korona virusa sve više utiče na drumski prevoz robe u Evropi. Transportni barometar FreightTech preduzeća TIMOCOM-a trenutno beleži veliki rast međunarodne ponude tereta.

Zbog trenutno povećane tražnje za namirnicama sa dužim rokom trajanja i potrošnim dobrima na međunarodnom tržištu se više nego obično traže i transportni kapaciteti. Uz to dolaze i praznici koji bi još više mogli zakomplikovati situaciju. Industrijski proizvođači i trgovina bi trebalo da se već sada pripreme na uska grla u tovarnim prostorima.

dalje >
16.03.2020

„Naša fleksibilnost se sada pokazuje kao važan bezbednosni faktor“

Erkrat, 16.03.2020. godine – Širenje korona virusa se pokazuje kao stres test koji takođe utiče na logističku branšu. TIMOCOM je pravovremeno preduzeo mere za zaštitu zdravlja zaposlenih TIMOCOM-a kao i obezbeđenje operativne sposobnosti. To znači da TIMOCOM daje sve od sebe kako bi obezbedio stabilnost i funkcionisanje kako TIMOCOM-a tako i sistema pametne logistike uključujući berzu tereta.

 

dalje >
04.03.2020

Korona virus - Kako postupati sa transportnim nalozima za Italiju i iz Italije?

Erkrat, 04.03.2020. godine – Korona virus je stigao u Evropu. Pre svega u Italiji se trenutno beleži rast infekcija virusom SARS-CoV-2 /COVID19. Šta bi pošiljaoci, špediteri i prevoznici trebalo da imaju na umu u pogođenim regionima, kako bi trebao da se ponašaju u slučaju nejasne situacije, saznaćete ovde*.

 

dalje >

Aktuelni medijski eho >

Pregled: Sa povratnim utovarima u pravcu uspeha – Sedan Trade se oslanja na TimoCom
Medium: plutonlogistics.com
Datum: 21.01.2019
Pregled: Ko je zapravo nadležan za bezbednost tereta u kamionu?
Medium: plutonlogistics.com
Datum: 21.11.2018
Pregled: TimoCom sa novim brendom na sajmu u Hanoveru
Medium: Instore.rs
Datum: 02.10.2018

Mediji

Za vizuelnu podršku tekstovima o TIMOCOM-u i TIMOCOM-a na raspolaganju Vam je TIMOCOM-ova medijateka. Slike i dokumente nudimo za preuzimanje u šest kategorija „Poslovna dokumenta“ (Business materials), „Vizuelni svet“ (Brochures), „Reklamni dopisi“ (Imagery), „Logo“ (Logos), „Galerija slika“ (Picture gallery) i „Sistem/usluge“ (System/Services. Drugi filteri, npr. prema jezicima, Vam omogućuju intuitivno korišćenje naše medijateke.

Na medijateku

Kontakt za medije

TIMOCOM GmbH
Korporativna komunikacija
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

do vrha

Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame. Saznajte više