Sve novine na jedan pogled

Aktuelna saopštenja za medije >

20.12.2019

Real-Time-Visibility (vidljivost u realnom vremenu) u lancu snabdevanja

Erkrath, 20.12.2019. godine – Svi ih poznajemo i već danas sve više koristimo location-based-services (lokacijski servisi) – kod dostavljanja paketa, tokom navigacije ili kod svih lokalnih pretraga na svim pametnim telefonima. Nasuprot privatnoj primeni kod koje se skoro uvek radi o principu „pošiljalac i cilj“, real-time-tracking (praćenje u realnom vremenu) u lancu snabdevanja je znatno kompleksniji. Jer ovde učestvuje mnoštvo trgovaca, špeditera i vozača. U pitanju je delimično dug lanac dodirnih tačaka i aktera koji su neretko tehnički odvojeni jedan od drugog, ali i međusobno veoma zavisni. Kako bi se ovaj lanac snabdevanja učinio transparentnim za sve učesnike i postigli maksimalni sinergijski efekti, TIMOCOM je razvio pametnu aplikaciju i Smart API Tracking. 

dalje >
30.10.2019

Pouzdani i stalni partneri sa sistemom

Kappa Star grupa je investiciona kompanija, koju čini 5 članica koje se svrstavaju u vodeće proizvođace u okviru delatnosti u kojima posluju. Na primer fabriku biskvita Jaffa u Crvenki ili fabriku keksa i kolača Banini u Kikindi. Pored tradicionalnih konditorskih proizvođača ovoj grupi preduzeća pripadaju i Papir Servis FHB, firma Ekostar Pak, a od 2003. godine i poznati proizvođač kartona UMKA iz Beograda.

dalje >
23.10.2019

Nova lokacija u Vroclavu: TIMOCOM raste u međunarodnim okvirima i strateški širi prisustvo u Poljskoj

Stručnjak za IT i podatke nanovo usmerava svoju tržišnu strategiju za Poljsku i planira veliko širenje prisustva na novoj centralnoj lokaciji. Time se Poljska kao strateški značajno tržište za digitalnu transformaciju evropske logistike od sada još jače fokusira. 

dalje >

Aktuelne servisne informacije >

25.11.2019

Blokčejn - Tehničko čudo za logistiku i lanac snabdevanja? Live talk kod TIMOCOM-a

Za TIMOCOM-ov Live Talk u septembru IT preduzeće je pridobilo pravog stručnjaka za blokčejn. Gospođa Sidsel Rytter Løschenkohl je sakupila profesionalno iskustvo u EMEA Blockchain laboratoriji firme Deloitte u Dablinu i u svojim projektima sve više dolazi u kontakt sa bankama i osiguranjima.

 

Na pitanje šta joj je to što privuklo pažnju kod blokčejna, Sidsel odgovara: 

„Kada sam razumela blokčejn tehnologiju, pomislila sam da će to promeniti svet. I da moram učestvovati u tome.“

dalje >
12.11.2019

Kada se na skladištu krije ne samo roba već i dobit

Do Božića ima još nekoliko nedelja, ali sezonski posao je već u punom jeku - za Vaskrs Iskorišćenost skladišta uskoro dostiže najviše vrednosti i slobodnih skladišnih površina je sve manje.  Kratkoročno i srednjoročno gotovo da više i nema skladišnih površina na raspolaganju - tako se čini. Osim toga traženje odgovarajućih ponuđača može biti enormno bitan faktor vremena, vreme je novac. Zar tu ne bi imala smisla aplikacija koja bi sasvim jednostavno povezala ponuđače skladišnih i logističkih površina i potencijalne korisnike?  Jednim klikom miša?

dalje >

Aktuelni medijski eho >

Pregled: Sa povratnim utovarima u pravcu uspeha – Sedan Trade se oslanja na TimoCom
Medium: plutonlogistics.com
Datum: 21.01.2019
Pregled: Ko je zapravo nadležan za bezbednost tereta u kamionu?
Medium: plutonlogistics.com
Datum: 21.11.2018
Pregled: TimoCom sa novim brendom na sajmu u Hanoveru
Medium: Instore.rs
Datum: 02.10.2018

Mediji

Za vizuelnu podršku tekstovima o TIMOCOM-u i TIMOCOM-a na raspolaganju Vam je TIMOCOM-ova medijateka. Slike i dokumente nudimo za preuzimanje u četiri kategorije „Branša“, „Akcije“, „Preduzeće“ i „Sistem/usluge“. Drugi filteri, npr. prema jezicima, Vam omogućuju intuitivno korišćenje naše medijateke.

Na medijateku

Kontakt za medije

TIMOCOM GmbH
Korporativna komunikacija
Timocom Platz 1
DE-40699 Erkrath

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

do vrha

Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame. Saznajte više