TIMOCOM 12.06.2024
5

Možda Vas je zanimalo, a niste znali koga da pitate: TIMOCOM-ov vodič za početnike

Možda Vas je zanimalo, a niste znali koga da pitate: TIMOCOM-ov vodič za početnike

25 godina berze tereta: TIMOCOM je trajno uticao na drumski prevoz tereta u Evropi

Otkrijte kako funkcioniše TIMOCOM tržište, ko je ciljna grupa, na kojim jezicima se komunicira, i kako možete postati deo ovog inovativnog sistema. Šta je TIMOCOM i kako može unaprediti vaše poslovanje?

Šta je TIMOCOM i kome je namenjen? Kako TIMOCOM funkcioniše u našoj zemlji? Da li je TIMOCOM tržište namenjeno samo za međunarodni transport ili postoje ponude i za domaći? Da li je TIMOCOM partner samo transportnim preduzećima? Kako se dolazi do TIMOCOM naloga? Koje uslove bi Vaša kompanija trebalo da ispunjava? Na kom jeziku funkcioniše TIMOCOM tržište? Na kom jeziku možete da razgovarate sa zaposlenima u TIMOCOM-u? Da li pre potpisivanja ugovora, TIMOCOM - program može da se testira?

Ovim tekstom želimo da Vas pozdravimo, da Vam se predstavimo, da Vam objasnimo kako TIMOCOM tržište funkcioniše i da odgovorimo na neka od pitanja koja nam najčešće postavljate. 

Šta je TIMOCOM?

TIMOCOM GmbH  je nemačka softverska kompanija. Razvili smo program koji smo nazvali „TIMOCOM tržište“, a koji predstavlja virtuelnu berzu tereta i tovarnog prostora. Na njoj možete da pronađete utovare za svoja vozila ili da svoja slobodna vozila oglašavate, da objavljujete svoje utovare ili da pretražujete slobodna vozila za njih. I još mnogo toga. Pregledajte koje sve Usluge TIMOCOM - program nudi: TIMOCOM - Tržište za logističku industriju

Jezik TIMOCOM-a

Svaka od 40 evropskih država u kojima TIMOCOM posluje već više od četvrtine veka, ima tim koji govori maternjim jezikom korisnika. TIMOCOM - program je takođe na našem jeziku.

Kome je TIMOCOM - program namenjen?

TIMOCOM je namenjen transportnim i logističkim preduzećima, ali i kompanijama koje se bave trgovinom ili proizvodnjom. U ovom trenutku, partneri smo i podrška za preko 55.000 evropskih kompanija, a voleli bismo da to postanemo i Vašoj. Testirajte program, besplatno i bez obaveza. Odlučite na osnovu sopstvenog iskustva. Test-faza traje do 4 nedelje i na njenom kraju Vi odlučujete da li želite da nastavite saradnju sa nama.

Testirajte TIMOCOM-program:

Videli ste reklamu za TIMOCOM ili Vam nas je neko u razgovoru pomenuo. Niste sigurni kako to sve funkcioniše i ne znate da li je TIMOCOM pravo rešenje za Vas...

Krenućemo redom:

  • Imate transportnu kompaniju i teretno vozilo ili više njih. Bilo da je u pitanju jedan iznajmljeni kombi ili više šlepera u Vašem vlasništvu, ako su Vam potrebni utovari, TIMOCOM jeste rešenje za Vas. Na TIMOCOM berzi ćete brzo pronaći utovare koji odgovaraju Vašim potrebama, jednostavnom pretragom pomoću filtera koji se odnose na tip Vašeg vozila, relaciju koja Vas zanima i datume kada Vam je vozilo slobodno. I to širom Evrope i dalje. Pomoću TIMOCOM-a ćete moći da zbegnete besmislene prazne povratne vožnje. 
  • Vaša kompanija se bavi proizvodnjom i potreban Vam je transportno vozilo za prevoz materijala za Vaše proizvode ili Vam je potrebno da organizujete njihovu distribuciju. I u tom slučaju TIMOCOM jeste rešenje za Vas. Na TIMOCOM tržištu veoma jednostavno možete da objavite svoje utovare i sačekate da Vam transportna preduzeća pošalju svoje ponude ili da Vas kontaktiraju. Takođe, imate mogućnost i da sami pretražujete slobodna vozila na relacijama i terminima koji Vas zanimaju. 
  • Bavite se trgovinom i potreban Vam je prevoz za robu kojom trgujete. TIMOCOM je rešenje i za Vas. Povežite se sa transportnim preduzećima, izaberite ono koje najviše odgovara Vašim potrebama, uštedite novac i vreme...
  • Osnovali ste preduzeće koje se bavi špedicijom i logistikom. Vi ste sigurno već čuli za TIMOCOM – testirajte naš program i uverite se i sami u to koliko smo dobar poslovni partner najvećim špedicijama i logističkim kompanijama u Srbiji. Ne morate biti veliki, mi ne pravimo razliku i možemo da Vam pomognemo da porastete.

Freight-exchange-Easily-find-freight

Kako do TIMOCOM-naloga?

Ako se prvi put susrećete sa TIMOCOM-om, rado ćemo Vam pružiti mogućnost da naš program besplatno testirate. Na našoj internet stranici aktivirajte zahtev za testiranje, i nakon što popunite osnovne podatke svoje kompanije, sačekajte da Vas kontaktira osoba koja će biti zadužena za Vaš nalog. Osim što ćemo Vas uputiti u to na koji način možete da dobijete pristup našem sistemu, detaljno ćemo Vam objasniti kako ćete da koristite TIMOCOM-program. Nemojte brinuti, program je jednostavan i lak za korišćenje.

Proces zahteva za testiranje započinjete preko sledećeg linka:

Kako da digitalizujete svoje logističke procese uz pomoć TIMOCOM-a?

Digitalizacija je pojam koji nekom može da zvuči zastrašujuće, ali je njen cilj upravo uprošćavanje komplikovanih IT-procesa. Za korišćenje TIMOCOM-programa ne morate biti IT stručnjak, naprotiv. Ako primate ili šaljete transportne naloge u TIMOCOM-programu, oni će se automatski prevesti na jezik primaoca, čime su izbegnute jezičke barijere i isključena je mogućnost da nešto niste dobro razumeli. Izbegnite ručno unošenje svih podataka, uštedite vreme. Pratite svoju robu u realnom vremenu, povežite svoj GPS-sistem da našim, izračunajte realne troškove svoje rute, koristite TIMOCOM-mape kao pomoćni alat za njeno optimalno planiranje... Bez koplikovane papirologije, bespotrebnih mejlova i poziva – pružamo Vam mogućnost da sve procese obaviite na jednom mestu, u TIMOCOM – programu.

TIMOCOM Vam donosi sigurnost

Svaka kompanija koja želi pristup TIMOCOM tržištu prolazi kroz proveru – u tome je naša, ali i Vaša prednost. Pomoću opcije „pretraga preduzeća“, upoznajte se bliže sa kompanijom sa kojom planirate saradnju. Mi smo joj već poklonili poverenje, uverite i sami da li i Vi možete da joj verujete. Proverite koliko su dugo sa nama, pogledajte ocene koje su im dodelile kompanije koje su pre Vas sa njima sarađivale. Dobre preporuke utvrđuju poverenje.

TIMOCOM se trudi da Vas zaštiti

Želimo da naše tržište ostane sigurno. Trudimo se da Vas zašitimo: prijavite eventualno neprofesionalno ponašanje kompanija, angažujte našeg advokata za naplatu svojih potraživanja preko TIMOCOM-ova međunarodna usluga naplate potraživanja.

Postanite naš korisnik:

Jelena Denda

Account Manager • Sales South-Eastern Europe

Postanite insajder u branši

Primajte redovno relevantne članke, dragocene stručne priloge i ekskluzivne izveštaje za korisnike!


Prijava za bilten

Pop-up image - Logistic
Da li želite da postanete stručnjak u logistici?

Od sada možete da primate naše uzbudljive vesti iz logistike putem e-mejla.  Budite jedna od kompanija koja će imati korist od naših obaveštenja.

do vrha