Saopštenja za medije

Ovde ćete naći aktuelne informacije za medije o različitim temama u vezi sa preduzećem TIMOCOM, našim klijentima, kao i o branši.

Kappa Star grupa je investiciona kompanija, koju čini 5 članica koje se svrstavaju u vodeće proizvođace u okviru delatnosti u kojima posluju. Na primer fabriku biskvita Jaffa u Crvenki ili fabriku keksa i kolača Banini u Kikindi. Pored tradicionalnih konditorskih proizvođača ovoj grupi preduzeća pripadaju i Papir Servis FHB, firma Ekostar Pak, a od 2003. godine i poznati proizvođač kartona UMKA iz Beograda.

dalje >

Stručnjak za IT i podatke nanovo usmerava svoju tržišnu strategiju za Poljsku i planira veliko širenje prisustva na novoj centralnoj lokaciji. Time se Poljska kao strateški značajno tržište za digitalnu transformaciju evropske logistike od sada još jače fokusira. 

dalje >

Erkrath, 15.10.2199. Nemačka transportna preduzeća su u trećem kvartalu 2019. godine napravila manje poslova nego u prethodnoj godini. Od jula do septembra domaći kamionski transporti su opali za 12 procenata u poređenju sa istim periodom prošle godine. Uprkos tome zaustavljen je konjunkturni  pad koji je do sredine godine beležen u tražnji transportnih usluga u prvom Sistemu pametne logistike u  Evropi. O tome izveštava IT preduzeće TIMOCOM u svojoj analizi trećeg kvartala 2019. godine sa pogledom na transportni barometar.

dalje >

Erkrat, 13.10.2019. godine – Bregzit? Kada se Kevinu Frouinu, Paulu Morfettu i Octavianu Groza pomene ova tema, oni ostaju mirni. Kada su prošle godine otvorili kancelariju Grace Overseas Logistics u Crawley-u Office, bregzit je već davno bio rešena stvar. Nasuprot tome, još uvek im ide na ruku natezanje oko napuštanja EU. 

dalje >

Erkrat, 26. septembra 2019. godine – 26. septembra se ponovo obeležava Evropski dan jezika. Njime Savet Evrope želi da doprinese jezičkoj raznolikosti u Evropi, da probudi svest ljudi o prednostima znanja jezika, podstakne individualnu višejezičnost i motiviše Evropljane za doživotno učenje jezika. Ovaj dan je uveden u 2001. godini, Evropskoj godini jezika. Od tada se mnogo toga promenilo, pre svega u oblasti digitalizacije.

dalje >

Nova vremena za Supply Chain. Lanac logističkih događaja postaje neiscrpni tok podataka i informacija. Povezujući element saradnje u procesima stvaranja vrednosti. Dobrodošli u digitalni svet. Ko želi da participira u šansama digitalne transformacije mora imati pre svega jedno: neutralan sveobuhvatan sistem koji jednostavno i sigurno umrežava partnere i njihove procese u kompleksnim mrežnim strukturama sistema snabdevanja. 

dalje >

Erkrat, 23.07. 2019. godine - Nemačka, Francuska i zemlje Beneluksa su trenutno najviše pogođene svetskim usporavanjem konjunkture To potvrđuju aktuelne brojke TIMOCOM-ovog transportnog barometra kojim IT preduzeće kvartalno dokumentuje kretanje ponude i tražnje za transportom u najvećoj evropskoj berzi tereta.

dalje >

Erkrath, 22.07.2019. – Još uvek vlada velika diskrepancija između stepena digitalizacije u velikim i malim kao i srednjim preduzećima u transportnoj i logističkom branši. Dok logistički divovi već dugo rade digitalno, male i srednje transportne firme uglavnom ne mogu sebi priuštiti nabavku kompleksnog softvera. Šta je potrebno da se odgovori na zahteve i trendove na tržištu i da se drži korak sa veličinama u branši?

dalje >

Erkrath, 24. juna 2019. godine – Boljim digitalnim umrežavanjem transporta mogu se značajno smanjiti trenutni problemi u branši, kao što su nedostatak vozača na nemačkim putevima. Ovo je procena IT kompanije TIMOCOM.

dalje >

Erkrat/Minhen, 5. juna 2019. godine – TIMOCOM želi da omogući transportnim i logističkim preduzećima put u digitalnu eru. Na sajmu transport logistic 2019 u Minhenu IT kompanija predstavlja sveobuhvatan sistem novih aplikacija, interfejsa i partnera koji podržava logističare u svim oblastima transportnog procesa. „Želimo da inovacije koje naši klijenti svakodnevno unapređuju učinimo dostupnim tako jednostavno kao struju iz utičnice“, kaže TIMOCOM-ov PR Gunnar Gburek.

dalje >

Erkrath, 15.05.2019. godine – Nema više čekanja na rampi: To je ambiciozni cilj saradnje TIMOCOM-a i Cargoclix-a. Spajanjem telematskih podataka i upravljanja vremenom utovara i istovara ova dva IT preduzeća žele da reše poznati problem zastoja prilikom ulaza i izlaza robe i postave nove standarde u branši.

dalje >

Erkrath, 10.05.2019. – Kada se svet logistike od 4. do 7. juna okupi na sajmu transport logistic 2019, IT kompanija TIMOCOM će se predstaviti svojom krilaticom za ovogodišnji sajam „One system. One network. One future.“ u Minhenu. Posetioci vodećeg svetskog sajma u hali A5, na štandu 317/418, mogu očekivati početnu stranicu sistema prilagođenu potrebama, najnovije funkcije pametnih aplikacija i dvosmerni interfejs za transportne naloge.

dalje >

Kontakt za medije

+49 211 88 26 69 53

+49 211 88 26 59 24

presse@timocom.com

do vrha

Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame. Saznajte više