19.09.2012

TimoCom predstavlja najveću evropsku berzu skladišta

Jednostavno pronalaženje i nuđenje prostora za skladištenje

(2)

Diseldorf / Hannover, 2012-09-19. TimoCom Soft- und Hardware GmbH je na ovogodišnjem IAA za komercijalna vozila u Hanoveru predstavio novu berzu za skladištenje i logistiku dostupnu na teritoriji cele Evrope. Berza skladišta je logično proširenje portfolia kompanije TimoCom i na optimalan način dopunjava dosadašnji spektar spot i ugovornog tržišta za drumski saobraćaj. Ali to nije sve: Berza skladišta je zanimljiva i za druge branše. Ipak je to najveća ponuda prostora za skladištenje u Evropi – a skladišta nisu potrebna isključivo preduzećima iz branše transporta i logistike.

„Sa berzom skladišta mi smo od početka lider na tržištu Evrope. Postavili smo dobre osnove i već možemo svojim klijentima da ponudimo 30.000 prostora za skladištenje i logistiku“, kaže Marcel Frings, glavni predstavnik kompanije TimoCom, „Ali to još uvek nije sve. Očekujemo da će i preduzeća izvan branše koristiti našu berzu skladišta kako bi iskoristili veliku evropsku pokrivenost TimoCom-a.“

Sistem je jednostavan i efikasan

Berza skladišta funkcioniše kao virtuelna tržnica. Korisnik unese svoju želju, kao što su na primer vrsta skladišta, veličina ili lokacija, u polja za pretragu i dobija listu prostora za skladištenje i logistiku koja odgovara unetim kriterijumima pretrage. Na taj način TimoCom-korisnici mogu brzo i fleksibilno reagovati na uska grla.
Sve naravno funkcioniše na isti način i u obrnutom smeru. Ponuđači oglašavaju na berzi svoj slobodan prostor sa svim relevantnim informacijama i otvaraju mogućnost da budu pronađeni na veoma jednostavan način. Na ovaj način može se izbeći neiskorišćenost prostora i mogu se bolje iskoristiti kapaciteti.
„Za klijente iz transportne i logističke branše berza skladišta čini zajedno sa TC Truck&Cargo®, vodećom evropskom berzom tovara i tovarnog prostora, kao i saTC eBid®, platformom za tendere u oblasti transporta na nivou cele Evrope, idealan paket za postizanje veće efikasnosti u svakodnevnom poslovanju“, uveren je Frings.
To je razumljivo jer šanse da se na berzi skladišta pronađu odgovarajuća rešenja su izuzetno dobre. Ipak TimoCom pokreće berzu sa do 30.000 skladišta u 40 evropskih zemalja! I sve ovo je, naravno, povezano sa brojnim uslugama TimoCom-a.

Najvažniji osnovni podaci
- Do 30.000 prostora za skladištenje i logistiku u 40 zemalja
-Najveća ponuda u čitavoj Evropi
- Dostupnost na 24 jezika
- Besplatno za TimoCom korisnike do 31.03.2013

Pregled koristi za klijente
- Pronalaženje i ponuda pogodnog prostora za skladištenje i logistiku u celoj Evropin
- Smanjenje neiskorišćenosti prostora
- Poboljšanje iskorišćenosti kapaciteta
- Fleksibilno reagovanje na uska grla

Više informacija o berzi skladišta i proizvodima kompanije TimoCom naći ćete na adresi www.timocom.rs!
    

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha