09.06.2017

TimoCom pojačava Country Manager-Team

Ovo pojačanje omogućava poseban tretman ciljnih grupa u jugoistočnoj Evropi

(1)

Erkrath, 09.06.2017 – TimoCom, najveća transportna platforma u Evropi, neprekidno raste i osvaja nove ciljne grupe i tržišta. Da bi se izašlo u susret kontinuiranom povećanju broja klijenata, Country Manager Team za jugoistočnu Evropu sada je dobio pojačanje. Do sada je o ovim zemljama brinula Tina Pandža, a sa Anom Domanović i Alenom Solinom kadar zadružen za ovaj region je udvostručen. Oba „nova“ stručnjaka su svojim dosadašnjim radom kod TimoCom-a već poznati u jugoistočnoj Evropi.

Sa pojačanjem u branši

Ana Domanović radi već devet godina kod TimoCom-a i mnogim klijentima je poznata iz vremena kada je bila zaposlena u službi Customer Care. Kao neko ko se već bavio brigom o klijentima i kao Marketing Assistant, Ana Domanović donosi dragoceno znanje o potrebama srpskih, makedonskih i crnogorskih TimoCom klijenata, kao i o trendovima na tržištima ovih zemalja.

Njen kolega Alen Solina od 2016. godine radi kod TimoCom-a kao Account Manager i sada je kao Country Manager nadležan za Sloveniju, Bosnu i Hrvatsku.

 

Kao novi Country Manager-i, Ana Domanović i Alen Solina će se ubuduće baviti marketinškim strategijama u svojim oblastima nadležnosti, uvek uzimajući u obzir aktuelni razvoj i potrebe klijenata. Ova dvočlana ekipa, koja po svojoj funkciji stoji na raspolaganju kontaktima za medije za svoja tržišta, uvek se može međusobno zastupati, preuzimati upite i rešavati ih. Prisutnost Ane Domanović i Alena Soline će se takođe povećati na događanjima, tako da će posećivanjem više događaja u odgovarajućim zemljama moći da se lično predstave i na licu mesta neguju lične kontakte.

Prva top tema za njih: Nova aplikacija TC Transport Order® za digitalnu obradu naloga na TimoCom platformi, koja je posebno interesantna za preduzeća iz oblasti proizvodnje i trgovine.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha