16.08.2018

TimoCom po 10. put pobednik ETM-Award: Best Brand 2018

Transportna platforma TimoCom-a pomaže pri digitalizaciji

(3)

Erkrat, 16.08.2018. godine – U pitanju je jubilej i posebna čast: IT stručnjak TimoCom je po 10. put uzastopno na zvaničnoj dodeli nagrada nemačke izdavačke kuće ETM nagrađen kao Best Brand u kategoriji „Berze tovara“! Time ponuđač najveće transportne platforme u Evropi nastavlja da ispisuje svoju istoriju uspeha koja je počela još 1997. godine. Kao prvi proizvod TimoCom-a berza tovara je važan sastavni deo transportne platforme koji se tokom godina stalno razvijao i u međuvremenu nudi različite aplikacije kako bi se preko nje mogao odvijati celokupan proces transporta.

Ove godine je potparol TimoCom-a, Gunnar Gburek, primio nagradu na dodeli u „Novom dvorcu“ u Štutgartu. Tema njegovog govora prilikom zahvaljivanja je digitalizacija u logističkoj branši i koliko TimoCom učestvuje u razvoju novih rešenja:

„Dobiti ovu nagradu po 10. put uzastopno za nas je znak da TimoCom-ova transportna platforma precizno odgovara na zahteve naših klijenata i da smo se unapredili u digitalizaciji upravo u pogledu ponude interfejsa sa stvarnom dodatom vrednošću. Zahvaljujemo se svim čitaocima ETM na ovom novom dokazu poverenja koji za nas nije samo potvrda već pre svega i motivacija da svakog dana budemo malo bolji.“

 

ETM nagradom Best Brand Award se nagrađuje angažovanje u razvoju inovativnih proizvoda i usluga za transportnu i logističku branšu. TimoCom je pri tom uspeo da kao predvodnik u inovativnim rešenjima stalno bude na čelu, što su na kraju krajeva čitaoci ETM izdanja kao što su eurotransport.de, lastauto amnibus, trans aktuell i FERNFAHRER nagradili visokim rezultatom prilikom izbora od preko 30% glasova za TimoCom.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha