01.06.2015

TimoCom je predstavio novinu na sajmu transport logistic 2015

Lider na tržištu zadovoljan uspehom na sajmu

(3)

Erkrat, 19.05.2015 – Štrajk železničara koji sprečava ljude da dođu do mesta održavanja sajma. Ništa se ne pomera, sva rentakar vozila su iznajmljena, a taksi vozila su prepuna. Zvuči kao da nisu idealni uslovi za uspešan sajam. Ali: Sa 55.000 posetilaca, ovogodišnji sajam transport logistic nije bio najuspešniji sajam ikada samo za organizatore, već i za TimoCom, ponuđača najveće evropske platforme za transport. Uspeh u kategoriji „Ušteda vremena“ obećavala je novina koju je donela kompanija TimoCom.

Brže, više, dalje

Ovogodišnji nastup na sajmu kompanije TimoCom mora se predstaviti ovako: Uzmite jedan ogroman dvospratni štand, jedan dobro organizovan tim, jednu novinu i veoma važno pitanje: „Da li poznajete TimoCom?“. Ovo pitanje četiri dana su postavljali zaposleni hiljadama posetilaca sajma i razgovarali sa dugogodišnjim klijentima, ali i sa novajlijama, mlađim osobljem i predstavnicima štampe iz različitih zemalja. Nije ni čudo što je povremeno na štandu bilo prilično skučeno. Naravno, govorilo se o proizvodima kompanije TimoCom „made in Germany“, ali su sa zahvalnošću prihvatane i želje i predlozi, dok su na spratu iznad zadovoljni klijenti pili frapee živopisnih boja. Oni su u međuvremenu ceđeni od svežeg voća za dozu vitamina. Preko šanka je otišlo celih 1.000 komada. „Ludilo, šta se ovde dešava!“, bili su zadivljeni „timovci“ radujući se uspehu.

„Možete li da mi kažete nešto o vašoj inovaciji?“, čulo se kako klijenti pitaju. Jer se na stolovima nalazio flajer sa natpisom „Inovacije od TimoCom-a.“ oglašavajući inovaciju. Povezivanje berze tereta TC Truck&Cargo® sa rešenjem za praćenje TC eMap®. Ključna odlika: Klikom na vozilo koje se prati korisnik može da podesi njegovu lokaciju za novu početnu tačku rute u TC eMap®. Uskoro će biti moguće i pretraživanje i prikazivanje ponuda za teret u krugu od do 200 km u listi pogodaka TC Truck&Cargo®. „Klijenti koji rade sa našim rešenjem za praćenje i tamo već imaju učitana svoja vozila misle da je ova nova funkcija sjajna, jer sada moraju samo da izaberu GSP odašiljač vozila i odmah dobijaju prikaz tereta u okolini vozila koje se prati. Dosadno ručno unošenje adrese ubuduće više neće biti potrebno. To štedi dragoceno vreme, a njega u branši nažalost uvek ima veoma malo“, objašnjava zaposlena u TimoCom-u Evangelia Hatzes.

A vreme je dobra ključna reč jer na kraju sajma u sećanju posebno ostaju komplimenti kao što su ovi: „Bez TimoCom-a kod nas se ne okreće nijedna guma. Najbolji ste.“

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha