09.09.2016

TimoCom integriše 200. ponuđača telematike

Rešenje transportne platforme za praćenje vozila se stalno nadograđuje

(3)

Erkrath, 22.08.2016. godine – Tri godine nakon proširenja planiranja ruta i kalkulacije transportnih troškova u vezi sa primenom praćenja vozila TimoCom sa Webbase uključuje 200. ponuđača sistema telematike. Ponuđač IT usluga se ovim za jedan veliki korak približava cilju da svim evropskim klijentima ponudi mogućnost da u okviru transportne platforme pronađu status svojih vozila i dobijene informacije brzo i jednostavno proslede nalogodavcu.

Stalna nadogradnja funkcije praćenja vozila

Veliki broj klijenata TimoCom-a već koristi program za praćenje vozila kako bi nalogodavcu pružio uvid u lokaciju kamiona i utovarene robe. Zahvaljujući ovoj opciji otpada potreba za telefonskim informisanjem o trenutnoj poziciji vozila.

Kao i TimoCom Tracking sledećih godina će se stalno širiti celokupna ponuda najveće transportne platforme u Evropi.

„Pored našeg poslovnog imenika i mesindžera praćenje vozila je još jedna mogućnost dodatnog umrežavanja preko transportne platforme i transparentnijeg osmišljavanja logističkog lanca“, kaže portparol TimoCom-a Marcel Frings. „Stoga je u doba četvrte industrijske revolucije naša najveća želja da ubrzavamo digitalizaciju i radimo na projektima budućnosti u korist naših korisnika. Interesantan je, na primer, pristup da korisniku stavimo na raspolaganje telematske podatke iz različitih sistema u programu koju sam preferira.“

Osnovu za to ponuđač IT usluga je već uspešno stvorio svojom širokom paletom mogućnosti programa i stalno rastućim izborom integrisanih ponuđača telematike.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha