29.05.2012

TC Truck&Cargo® ostaje „Najbolja marka 2012“

Čitaoci ETM publikacija ponovo glasaju za TC Truck&Cargo® / kategorija berzi transporta

(1)

Diseldorf, 25.5.2012. Čitaoci lastauto omnibus, trans aktuell i FERNFAHRER ponovo su se ove godine jasno odlučili za TimoCom. Kao i prethodnih godina, diseldorfsko preduzeće pobedilo je za celu dužinu brojne konkurente svojom berzom transporta i tereta TC Truck&Cargo® po četvrti put za redom.


Inovativni proizvodi i usluge, koji pojednostavljuju svakodnevno poslovanje u oblasti transporta – to predstavlja nagrada ETM-a. Ove kriterijume ispunjava i evropska berza transporta i tereta TC Truck&Cargo®, jer pomaže preduzećima koja se bave transportom u svakodnevnom dispozicijom, na primer izbegavanje praznih vožnji. Direktor marketinga u TimoCom-u Christof Thesinga primio je u Štutgartu 2012-05-24 u ime IT preduzeća nagradu „Najbolja marka 2012“ u kategoriji „Najbolja berza tereta: „Raduje nas što je gotovo duplo više anketiranih čitalaca nego u prethodnoj godini glasalo za nas. Nagrada pokazuje da su naši klijenti zadovoljni nama. To je i potvrda da se naša transportna mreža i platforma za ponude koriste i cene. Zahvaljujemo se čitaocima na ukazanom poverenju i našim zaposlenima, koji svakodnevno daju sve od sebe.“

Broj ponuda, usluge i sigurnost su odlučujući faktori
Glavni predstavnik Marcel Frings je siguran da je TimoCom najviše poena dobio zbog velikog broja ponuda za transport i teret na berzi i za nove usluge: „Da je softver dobro prihvaćen od strane korisnika pokazuje istorijski maksimum od 415.858 unetih ponuda za transport i teret u aprilu 2011. i to samo u jednom danu. Mnogo klijenata koristi i nove usluge, kao što su telefonski servis za klijente koji su na putu TimoCom to go ili specijalni telefonski servis TimoCom Assist. A novi servis TimoCom Identify za proveru novih poslovnih partnera obezbeđuje dodatnu sigurnost. Osim toga, mi na socijalnim mrežama informišemo korisnike i diskutujemo sa njima o našim proizvodima i uslugama. Tu se bukvalno odvija direktna razmena mišljenja sa našim klijentima. Na taj način puno toga saznamo“.

U budućnosti TimoCom ne bi želeo da se zaustavi na svojoj poziciji vodećeg evropskog preduzeća na tržištu berzi tereta i transporta, već želi da sa svojim saradnicima kreira nove usluge, koje dodatno pojednostavljuju svakodnevno poslovanje klijenata, a transportne procese čine još efikasnijim.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha