07.01.2014

Svi putevi vode u Milano: TC eMap® i dalje na putu uspeha!

TimoCom osvaja najznačajniju nagradu u italijanskoj transportnoj branši

(2)

Diseldorf, 11.12.2013 –  Diseldorfsko IT preduzeće TimoCom je sa svojim rešenjem za kalkulacije i praćenje TC eMap® ponovo napravilo pun pogodak. Osvajanjem titule „Il Logistico dell'anno" ponuđač berze tereta je krajem novembra 2013. godine dobio jedno od najznačajnijih priznanja italijanske transportne branše.

Prednosti aplikacije TC eMap® su ubedljive


Italijansko logističko udruženje Assologistica je ove godine ponovo u saradnji sa časopisom Euromerci i organizacijom „Cultura  e Formazione –  Assologistica“ dodelilo nagrade u oblasti logistike i to u 7 kategorija. TimoCom je bio ubedljiv za žiri sa 3-u-1 rešenjem TC eMap® u kategoriji „Tehnologija“. Zato što jedinstveno rešenje za praćenje prikazuje sve aktuelne telematske sisteme u samo jednoj platformi i na veoma pregledan način. Tako transportna preduzeća više ne moraju da prelaze sa jednog na drugog ponuđača i mogu na veoma jednostavan način da lociraju sva svoja vozila na samo jednoj karti. Integrisano planiranje rute u TC eMap® omogućuje i određivanje trase i troškova vožnje za izabranu relaciju i prikazivanje aktuelnih informacija o saobraćaju u realnom vremenu.  „Kroz ovu novu tehnologiju optimizuje se kretanje informacija između nalogoprimca i nalogodavca i transportno poslovanje postaje transparentnije, sigurnije i efikasnije“, kaže Tomaso Magistrali iz TimoCom-a. Regionalni menadžer za Italiju preuzeo je nagradu u okviru dodele na Italian Logistics Conference u Milanu od predsednice „Cultura  e Formazione –  Assologistica“, Donatele Rampineli. Ostali dobitnici nagrada te večeri bili su između ostalih najveća špedicija Italije, Grupa ARCESE i DHL Supply Chain Italy.


Bartolomeo Đakino, državni sekretar u Ministarstvu saobraćaja, naglasio je u svom obraćanju povodom dodele nagrada da je Italija osma po veličini privreda u svetu, ali da italijanski sektor transporta i logistike još uvek ima svojih slabosti. Zbog toga će se u predstojećim godinama preduzeti pojačane mere da bi se dodatno unapredili efikasnost i konkurentnost u logističkoj branši. Preduzeće TimoCom sa svojim proizvodima već daje značajan doprinos ostvarivanju ovih ciljeva. „Nagrada pokazuje da razvojem profesionalnih rešenja možemo da pojačamo produktivnost naših korisnika u čitavoj Evropi i da se ovaj trud zaista ceni u branši transporta i logistike“, kaže Magistrali.

 

Više informacija o preduzeću TimoCom možete pronaći na www.timocom.rs.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha