27.08.2014

Sa sigurnošću u budućnost: TimoCom svet od sada i na mobilnim uređajima

Ponuđač berze tereta omogućuje bezbrižnu obradu naloga za transport

(1)

Diseldorf/Hanover, 27.08.2014. „Pokretanje budućnosti“ je moto ovogodišnjeg sajma „IAA Nutzfahrzeuge 2014“ (IAA komercijalna vozila 2014), koji se održava u Hanoveru od 25. septembra do 2. oktobra 2014. godine. Kao što je poznato, na vodećem svetskom sajmu za mobilnost, transport i logistiku u središtu pažnje su inovacije u branši. Naravno, učestvovaće i TimoCom Soft- und Hardware GmbH kao ponuđač vodeće evropske berze tereta u pravom trenutku sa premijerom. Jer pružaoc IT usluga će predstaviti ekskluzivno nov pristup sa mobilnih uređaja svim TimoCom platformama – i to sa najvišim bezbednosnim standardima.


Pristup sa mobilnih uređaja povećava poslovne mogućnosti

Kod razvoja mobilne verzije u prvi plan stavljeni su svakodnevni zahtevi savremene logistike. U današnje vreme ipak svi učesnici u transportu moraju da budu u mogućnosti da na promene reaguju brzo i fleksibilno. „Sa pristupom sa mobilnih uređaja proširili smo pristup paleti naših proizvoda – to je za nas logičan korak ka mobilnoj budućnosti“, kaže Marcel Frings, glavni predstavnik kompanije TimoCom. Na IAA 2014. disponenti, prevoznici i preduzetnici iz industrije i trgovine mogu napokon i sami da isprobaju pristup TimoCom svetu sa mobilnih uređaja. Prednosti su očigledne, jer za svakodnevno poslovanje ovo znači: nezavisno od toga da li je u pitanju pametni telefon ili tablet, preko aplikacije Transportni barometar od sada uvek i sa bilo kog mesta možete da se prijavite na svoj TimoCom nalog.

 

Sa TimoCom-om ste trostruko osigurani

I to nije sve. Jer stvarna inovacija u ovoj mobilnoj verziji ovo daleko prevazilazi. „Transportni ugovori bi trebalo da se obrađuju što je bezbednije moguće i zato smo razvili visoke bezbednosne standarde i kada je u pitanju korišćenje naših proizvoda sa mobilnih uređaja. Zato smo istražili i testirali postojeće mobilne verzije i bezbednosne mehanizme“, kaže Frings. Rezultat toga je zaštićen pristup preko aplikacije Transportni barometar, zvanično predstavljene na konferenciji za štampu „Od sada mobilni? Ali sigurni!“ preduzeća TimoCom koja se održava u susret sajmu „IAA Nutzfahrzeuge 2014“. Konferencija se održava u utorak, 23. septembra 2014. u 11.45 u hali 17 Centra za konvencije u Hanoveru. Posetioci sajma tada mogu da steknu sliku o tome kako će od 25. septembra svakodnevno poslovanje u oblasti logistike uz pomoć tableta i pametnih telefona biti još efikasnije. Na štandu C 19 u hali 13 moći ćete sami da isprobate na mobilnim uređajima već poznate programe uz pomoć savetnika za klijente. Bilo da se radi o berzi tereta TC Truck&Cargo®, tenderima za transport u TC eBid®, alatki za kalkulacije i praćenje TC eMap® ili o svim drugim poslovnim rešenjima TimoCom-a – pristup sa mobilnih uređaja svim platformama će ubuduće obezbediti da pružaoci usluga u oblasti transporta u svakom trenutku budu potpuno spremni za akciju.

 

Više informacija o preduzeću TimoCom možete pronaći na www.timocom.rs.Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha