07.04.2017

Novi uslužni blog TimoCom-a za efikasniji rad

Saveti i trikovi za transportnu platformu od sada se nalaze u TimoCom Update Pool-u

(2)

Erkrath, 06.04.217 – Dobavljači usluga transporta, špediteri i prevoznici svakodnevno koriste TimoCom transportnu platformu kako bi ponudili ili potražili tovar i tovarni prostor. Međutim, mnogi poznaju samo deo funkcija. Time propuštaju priliku da izvuku još više iz svog poslovanja. Novi TimoCom-ov uslužni blog „Update Pool“ pruža pomoć.

„Ko koristi pun potencijal transportnih platformi, štedi vreme i ostvaruje veći promet.“, navodi Gunnar Gburek, potparol firme TimoCom. Za to sada postoji brzo rešenje na TimoCom-ovom uslužnom blogu „Update Pool“. Na ovoj stranici pružalac IT usluga nudi pregled svih novina, ali i osnova u vezi sa transportnom platformom. Pored uputstava korak-po-korak sa snimcima ekrana iz aplikacije, korisnici mogu da pogledaju i kratke video tutorijale. Naziv „Update Pool“, prema Gbureku, tačno opisuje svrhu uslužnog bloga: „Stranica sadrži bazu korisnih informacija o korišćenju transportne platforme sa kojom su korisnici uvek u toku.“

Glavni zahtevi korisnika odnose se na program

Najčešća ažuriranja predstavljaju realizovane zahteve TimoCom klijenata za poboljšanjem. Na taj način oni aktivno učestvuju u oblikovanju svog sredstva za rad. Bilo da se radi o sužavanju ciljne pretrage, boljem planiranju ruta ili kreiranju obrazaca: sa dodatnim znanjem iz Update Pool-a, korisnici TimoCom-a brže, jednostavnije i sigurnije sklapaju svoje transportne poslove. Na primer, nalogodavci iz oblasti proizvodnje i trgovine mogu svoje ponude za tovare još preciznije da opišu navođenjem svih lokacija za utovar i istovar. Na taj način prevoznik odmah zna da li može da obavi transport ili ne. On štedi vreme za postavljanje dodatnih pitanja telefonom i brže nalazi odgovarajući nalog. U slučaju približno pola miliona ponuda za tovarni prostor i tovar, koje se svakodnevno postave na transportnu platformu, ova preciznost predstavlja značajnu razliku. Dodatno poboljšanje inspirisano povratnim informacijama klijenata predstavlja pretragu tovarnog prostora ili tovara za određeni datum ili vremenski period. Klijenti sada imaju mogućnost da jednim upitom za pretragu isplaniraju celu sedmicu. Time se eliminišu pojedinačni upiti koji oduzimaju dosta vremena.

Ažuriranja, funkcije, osnove – sve ukratko

Kratka i jasna objašnjenja o tome gde se mogu pronaći nove funkcije i kako se one tačno koriste od sada su na internet adresi updatepool.timocom.com/sr/update redovno na raspolaganju korisnicima TimoCom-a i zainteresovanim licima.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha