06.09.2016

Nove funkcije u okviru transportne platforme

TimoCom Vam predstavlja novinu godine na sajmu komercijalnih vozila IAA

(4)

Erkrath, 31.08.2016. godine – Za pružaoca IT usluga TimoCom prvi prioritet predstavlja stalno optimizovanje transportne platforme. Upravo u doba četvrte industrijske revolucije u logistici teme kao što su automatizacija, umrežavanje i digitalizacija su od velikog značaja za transportnu i logističku branšu. Ovi trendovi zahtevaju inovativne ideje za TimoCom-ovu transportnu platformu kako bi se odgovorilo budućim zahtevima. Zbog toga je najnovija funkcija TimoCom-a već na startnoj poziciji. Tačno pred početak Sajma komercijalnih vozila IAA 2016 predstavljamo našu novinu godine.

Sajam komercijalnih vozila IAA ponovo poziva poklonike transporta i logistike na sajam u Hanoveru od 22. do 29. septembra 2016. godine. „TimoCom sledi moto IAA ‘Ideje su naša pokretačka snaga‘. Našom sajamskom novinom unapređujemo digitalnu transformaciju naše transportne platforme i pripremamo naše klijente za četvrtu industrijsku revoluciju u logistici“, najavljuje glavni predstavnik TimoCom-a Marcel Frings.

Doći na najnoviji nivo
TimoCom tim u hali 13 na štandu C32 predstavlja najnoviju funkciju najveće transportne platforme u Evropi kojom se bitno pojednostavljuje svakodnevno poslovanje više od 110.000 korisnika. Tim je u svakom momentu na raspolaganju za pitanja i pomaže posetiocima i zainteresovanim da direktno isprobaju platformu sa njenim korisnim aplikacijama i naravno najnovijim funkcijama.
Poseta sajamskom štandu TimoCom-a je apsolutna neophodnost za špeditere i prevoznike, preduzeća koja se bave pretovarom kao i pružaoce usluga u oblasti transporta i logistike! Srdačno se pozivaju svi učesnici u transportu da sa timom na licu mesta i lično razgovaraju o poslovnom uspehu i saznaju kako ih pri tom može podržati TimoCom.

Ove godine Sajam komercijalnih vozila prvi put nudi novi networking portal Match & Meet. Preko njega se izlagači i komercijalni posetioci mogu umrežiti već pre početka sajma ili dogovoriti sastanak na sajamskom štandu. TimoCom se takođe kao izlagač registrovao za portal. Dobra prilika da još pre sajma kontaktirate pružaoca IT usluga.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha