04.04.2017

Nova funkcija u okviru transportne platforme

TimoCom predstavlja novinu na sajmu „transport logistic 2017“

(3)

Erkrath, 04.04.2017 – Pružalac IT usluga TimoCom na sajmu „transport logistic“ u maju u Minhenu predstavlja prvi put veliku novinu: novu funkciju u okviru najveće transportne platforme u Evropi! Ova novina digitalizuje transportne poslove i podržava preko 110.000 korisnika u digitalnim promenama u logističkoj svakodnevici.

Doživite TimoCom-ovu novinu uživo

Od 9. do 12. maja 2017. godine „transport logistic“, vodeći svetski sajam za logistiku, mobilnost, IT i upravljanje lancem snabdevanja, ponovo otvara svoja vrata. Za TimoCom kao vodećeg pružaoca IT usluga u branši transporta i logistike ovo je idealna prilika da prikaže svoju novinu. U hali A5 na štandu 317/418 posetioci štanda mogu ekskluzivno isprobati novu funkciju – i uveriti se da ona značajno unapređuje svakodnevno odvijanje poslova između otpremnika robe, špeditera i prevoznika. „Nama je posebno važno da svim učesnicima u transportu približimo digitalni trend kako bi prepoznali i koristili mogućnosti za svoje poslovne procese“, kaže potparol kompanije TimoCom Gunnar Gburek.

Digitalizacija napreduje

Tek nedavno je TimoCom-ova platforma proširena funkcijom Business Messenger za digitalnu komunikaciju i funkcijom učitavanja i preuzimanja za dokumente u integrisanom spisku firmi. „Ove godine sledi nova funkcija koja je takođe u znaku digitalizacije i koja će bitno pojednostaviti način rada TimoCom-ovih korisnika“, otkriva Gburek.

Poseta sajamskom štandu TimoCom-a je apsolutna neophodnost za sve korisnike i zainteresovane. Međutim, šta Vas tačno tamo očekuje, ostaje iznenađenje do početka sajma. 

 

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha