12.06.2015

Nagrada za TimoCom-ovu berzu tereta

TC Truck&Cargo® dobija pečat kvaliteta od BME

(1)

Erkrath, 12.06.2015 – Vodeća evropska berza tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo® kompanije TimoCom nagrađena je pečatom kvaliteta BME u kategoriji „Nabavka u transportu“. Ovo je već drugi proizvod kompanije TimoCom koji od BMEnet GmbH, ćerke firme Bundesverbands Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V. (BME), dobija sertifikat.

„Posebno nas raduje nagrada BME jer ona pokazuje da se TimoCom-ova berza tereta i transporta Truck&Cargo® ne odlikuje samo mnoštvom ponuda, već pre svega kvalitetom. To je jedinstvena kombinacija na tržištu platformi za transport“, kaže Marcel Frings, glavni predstavnik kompanije TimoCom. Pošto je platforma za spot tržište već neko vreme otvorena i za preduzeća iz oblasti proizvodnje i trgovine iz cele Evrope, vodeći kandidat za pečat kvaliteta BMEnet GmbH TC Truck&Cargo® proveren je na osnovu objektivnog i standardizovanog seta kriterijuma.
Rezultat: „Berza tereta i tovarnog prostora TC Truck&Cargo® pruža prevoznicima ili nalogodavcima dodatne mogućnosti za poslovanje i pomaže da se optimizuje iskorišćenost kapaciteta kroz nabavke u oblasti transporta. Tako se izbegavaju skupe prazne vožnje od čega koristi ima i životna sredina. Osim toga, TC Truck&Cargo®  nudi još dodataka i pametnih dodatnih funkcija koji olakšavaju svakodnevni rad klijenata TimoCom-a“, navodi se u obrazloženju BMEnet GmbH.
U običnom tekstu: Ako preduzeća koja otpremaju robu traže efikasan softverski sistem za svoju logistiku, u TimoCom-u će naći ponuđača koji ima provereni kvalitet i transparentnost na tržištu.

TimoCom ima dva sertifikata
Sa pečatom kvaliteta za TC Truck&Cargo® TimoCom Soft- und Hardware GmbH je već dva puta nagrađeno preduzeće u kategoriji „Softver i platforma“. Prethodno je već proverena TC eBid®, onlajn platforma za tendere u oblasti transporta na nivou čitave Evrope. Ona još od 2010. nosi BME pečat kvaliteta „Nabavka tereta“. I ovde BME ističe visoku efikasnost, jednostavnost korišćenja i povećavanje transparentnosti tržišta.

BMEnet pečat kvaliteta: Provereni standardi kvaliteta
Pečat kvaliteta BMEnet GmbH se dodeljuje integrativnim softverskim i platformskim rešenjima za optimizovanje nabavke i logistike. Provera se zasniva na standardizovanim i neutralnim katalozima kriterijuma sa jasno definisanim zahtevima. Na osnovu toga, tržište izborom softverskih sistema postaje transparentnije. Korisnici dobijaju sigurnost da će dobiti softver sa proverenim standardima kvaliteta. Sa druge strane, dobavljači koji su dobili nagradu mogu svojim klijentima da dokažu kvalitet svojih proizvoda.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha