24.07.2014

Nagrada „Najbolja marka“ u 2014. godini u kategoriji berzi tereta pripada TimoCom-u

Čitaoci ETM izdanja biraju TC Truck&Cargo® za najbolju berzu tereta

(1)

Diseldorf, 25.07.2014. Na ceremoniji dodele nagrada 5. juna u Štutgartu direktor marketinga TimoCom-a Christof Thesinga primio je nagradu „Beste Marke“ za berzu tereta TC Truck&Cargo®. Prethodno su 7.403 čitaoca izdavača EuroTransportMedia tokom više nedelja glasali o najboljem proizvodu i uslugama u oblasti transporta i logistike.

 

TimoCom među divovima branše

Nominaciju za nagradu „Beste Marke“ u istom rangu sa kompanijama kao što su Mercedes, MAN ili Michelin direktor marketinga Christof Thesinga smatra posebnom čašću: „Mi smo kompanija srednje veličine kojom upravlja vlasnik i razvijamo se, održavamo i promovišemo sami. Stajanje sa divovima branše na istom pobedničkom postolju čini nas ponosnim i potvrđuje naš rad.“

 

Berza tovara i tovarnog prostora TC Truck&Cargo® se stalno dodatno razvija i proširuje korisnim funkcijama kao što je nova platforma za praćenje nezavisno od ponuđača TC eMap®. Ovde možete da prikažete i do 90 različitih telematskih sistema na jednoj mapi. Između ostalog, ove godine TimoCom će obezbediti još jedan način pristupa sa mobilnog uređaja koji omogućuje korišćenje programa preko aplikacije sa pametnog telefona i tableta.

 

Jak proizvod, jaka usluga

Ono što čini dobru marku, kako kaže Thesinga, nije samo ubedljiv proizvod. Preduzeće jednako ulaže i u dobru korisničku podršku. „Komunikacija sa korisnicima je način da se obezbedi kvalitet. TimoCom samo u odeljenju za brigu o korisnicima ima 50 zaposlenih iz raznih zemalja, koji su svakodnevno na raspolaganju preko telefona, e-pošte ili Facebook-a. Nama je veoma važno da budemo blizu korisnika, da možemo da reagujemo na raspoloženja i da odgovaramo na važna pitanja bez velikog odlaganja“, završava Thesinga.

 

Preduzeće će u budućnosti napraviti još jedan korak i pomoću novih alatki dodatno pojednostaviti komunikaciju između korisnika.

 

Više informacija o TimoCom-u i nagradi „Beste Marken“ naći ćete na adresi www.timocom.rs i www.eurotransport.de.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha