27.05.2015

Nagrađeni: Raspišite transporte onlajn sa TimoCom-om

TC eBid® dobija ponovo BMEnet robni pečat kvaliteta

(1)

Erkrath, 27.05.2015 – Platforma za tendere za naloge za utovar iz cele Evrope, TC eBid®, nagrađena je robnim pečatom kvaliteta „Frachteneinkauf“ “ od strane BMEnet GmbH, (podružnica „Bundesverband Materialwirtschaft, Einkauf und Logistik e.V.)  . U protekloj godini je TC eBid® treći put zaredom položio ispit kvaliteta stručnog udruženja. Time je Timocom Soft- und Hardware GmbH sertifikovano preduzeće u oblasti „softver i platforma“. Pomoću platforme za tendere otpremajuća preduzeća, špedicije i pružaoci transportnih usluga imaju mogućnosti dogovra za redovno transportno poslovanje širom Europe.

TC eBid® onlajn-alatka za više ekonomičnosti
Preduzeća iz proizvodne i trgovinske branše, kao i špediteri raspisuju u programu TC eBid® dugoročne transportne naloge za delimične i kompletne utovare. Sa platformom za natječaje dopirate po natječaju izravno do 33.000 provjerenih i aktivnih međunarodnih pružatelja transportnih usluga iz cijele Europe. Kroz TC eBid® TimoCom-korisnici imaju priliku na dodatne poslovne mogućnosti, veću sigurnost u planiranju i efektivnije korišćenje voznog parka. Osim toga se mogu izbeći uska grla u ponudi tovarnog prostora.  Onlajn platforma dakle doprinosi privrednom boljitku i efektivnosti u transportnom poslovanju. 

BMEnet robni peča
BMEnet GmbH dodjeljuje nakon ispitivanja kvaliteta robni pečat za softver i platforme.  Provera se zasniva na standardizovanim i neutralnim katalozima kriterijuma sa jasno definisanim zahtevima. Sa uspešnim izdavnjem sertifikata robni pečat kvaliteta osigurava tržišnu transparentnost i stvara poverenje pri odabiru proizvođača softvera.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha