22.10.2013

Još više naloga za tovar kod TimoCom-a

Preduzeće iz Diseldorfa je više od samo ponuđača berze za tovar

(1)

Diseldorf, 22.10.2013. TimoCom ima impresivne nove brojke, između ostalog je vodeća berza tovara i tovarnog prostora na evropskom tržištu, TC Truck&Cargo®, sada otišla korak napred. One pokazuju: Ko u Evropi želi efikasno i uspešno da bude aktivan na transportnom tržištu, ne može da zaobiđe TimoCom.  One takođe pokazuju: TimoCom nije samo berza tovara, već nudi mnogo toga.

Ovoga još nikad nije bilo: Do 450.000 ponuda za tovar i tovarni prostor kod TC Truck&Cargo® - dnevno! Time TimoCom osvaja nove dimenzije i istovremeno potvrđuje svoju poziciju kod platforma za dodelu. "Naravno da je lepo, da možemo da obavestimo naše klijente o takvom pozitivnom razvoju ponuda tovara i tovarnog prostora u berzi", raduje se Marsel Frings, Chief Representative TimoCom-a, "Taj rast vidimo kao posledicu svih napora i inovacija, koje smo preduzeli za naše dalje proizvode. Tako smo uspeli i da pridobijemo nove klijente." TimoCom je i ovde probio barijeru. 100.000 korisnika čini da berza radi kao nikad - i ne samo ona.

Dodatna oprema je kod TimoCom-a često besplatna

Ako se skloni pogled sa berze tovara i gleda malo dalje na ponudu TimoCom-a, jasno je uočljivo, da je preduzeće postalo ponuđač celokupnog servisa za transportnu branšu. I to počinje kod sveprisutnog TC Truck&Cargo®. U njemu je besplatno ugrađena berza lagera od septembra 2012., preko koje se brzo mogu naći i ponuditi površine za tovar i logistiku.

Ali to nije sve: TimoCom ukupno nudi tri proizvoda, uz to dolaze različite aplikacije, koje klijentima stoje besplatno na raspolaganju kao i mnogobrojne servisne usluge. Generalno baš te dodatne ponude olakšavaju poslovnu svakodnevnicu.

Najnoviji razvitak je TC eMap®, rešenje za proračune i praćenje sa jakim performansima. TimoCom tako ne samo da je jedini ponuđač berze transporta, koji nudi platformu za praćenje bez obzira na proizvođača. Već u TC eMap®-u klijentima stoji na raspolaganju i kalkulator za rute. Zahvaljujući saradnji sa Nokijom, ona obuhvata najopširniji materijal karata na tržištu, uključujući sve satelitske podatke i podatke o saobraćaju.

Već četiri godine na tržištu i vrlo utemeljena je tenderska platforma za transport TC eBid®. Sve što se tiče dugoročnih i redovnih transporta se može tamo naći. Tako je već izvedeno preko 20.000 tendera u TC eBid®-u.

Servisni sastojci Čovek i IT

Da bi se svi konstantno rastući zahtevi IT-performansa mogli ispuniti, preduzeće planira velikodušno i daleko unapred.  Iz dobrog razloga: "Mi smo svesni naše odgovornosti prema transportnim i logističkim preduzećima u Evropi. Ne samo za naše klijente, već i za nas same bi bila katastrofa, ako bi TimoCom-ove tenderske platforme u nekom trenutku bile nedostupne. Ali se naša učestala ulaganja upravo u tom sektoru isplaćuju. U poslednjih dvanaest meseci dostupnost naših proizvoda je iznosila 365 dana, bez prekida, pri 99,56% - i to uključuje planirana isključenja za rad na održavanju!", objašnjava Frings.

Ali ne osećaju samo vodovi za prenos podataka, serveri i programi stalni rast korisnika i ponuda TimoCom-a. I radnici korisničke podrške su dobili puno novih koleginica i kolega, da bi lično mogli da se staraju o klijentima i da pomažu kod svih pitanja ili problema. S pravom, jer 54 radnika korisničke podrške u Nemčkoj, Poljskoj, Mađarskoj i Češkoj primaju dnevno više od 2.000 poziva.  To čini preko 40.000 razgovora mesečno.

TimoCom dakle pokazuje impresivne brojke, koje bi svakog klijenta mogli da obraduju. Prikazuju, da preduzeće stalno raste i da je pouzdan partner u poslovanju. I tako poslednja vrednost zaista nije iznenađenje:  U najnovijoj anketi je 94,3% klijenata navelo, da su u potpunosti zadovoljni TimoCom-om.

Više informacija o TimoCom-u i svim proizvodima naći ćete na adresi www.timocom.rs.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha