17.04.2014

Istorija se ponavlja: BME pečat kvaliteta za platformu za tendere kompanije TimoCom

Ponude za transport na mreži sa TC eBid®

(1)

Diseldorf, 19.03.2014. Po treći put za redom evropska platforma za tendere u oblasti transporta TC eBid® prošla je proveru kvaliteta BMEnet GmbH (kompanija ćerka Savezne asocijacije za upravljanje materijalima, trgovinu i logistiku e.V.) sa odličnom ocenom i zbog toga može da nosi pečat kvaliteta „Kupovina tereta“ najmanje tokom dve predstojeće godine.

Onlajn alatka IT kompanije TimoCom čini znatno jednostavnijim i isplativijim dugoročno transportno poslovanje preduzećima iz industrije i trgovine, kao i špedicijama i prevoznicima. Sa platformom TC eBid® oglašavaju ponude za transport delimičnih i kompletnih tovara. Od početka 2009. godine već je postavljeno 22.000 tendera od strane gotovo 8.500 različitih preduzeća.

 

Zahvaljujući platformi za ponude kompanije TimoCom, tender se postavlja onlajn u svega nekoliko koraka. Pored ostalog, imate pristup do 33.000 proverenih pružalaca transportnih usluga širom Evrope: U prvom koraku definišu se detalji kao što su ime, raspon cena po transportu ili vrsta robe. Zatim postoji mogućnost da se dodaju informacije o jeziku pregovora, načinu predaje i plaćanja. Pored toga mogu se priložiti dokumenti u PDF formatu, kao na primer propisi za utovar ili pravila o odgovornosti. Za kraj ponuđač može da odredi ko sme da učestvuje na tenderu ili da li svaki korisnik usluga kompanije TimoCom može da ga vidi. Zatim se to šalje stručnom timu TimoCom-a na proveru. Nakon provere tender se postavlja onlajn.

 

BMEnet pečat kvaliteta

Kao vodič preduzećima, BMEnet GmbH dodeljuje pečat kvaliteta za softverske proizvode i platforme koji nude integrativna rešenja za optimizovanje kupovine i logistike. Provera se zasniva na standardizovanim i neutralnim katalozima kriterijuma sa jasno definisanim zahtevima. Zahvaljujući ovakvoj osnovi, pečat kvaliteta uspostavlja tržišnu transparentnost prilikom izbora softverskih sistema. Korisnici dobijaju sigurnost da će dobiti softver sa proverenim standardima kvaliteta. Sa druge strane, dobavljači koji su dobili nagradu mogu svojim klijentima da dokažu kvalitet svojih proizvoda.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha