22.08.2018

IAA sajam za komercijalna vozila: TIMOCOM će se predstaviti sa novom strateškom pozicijom i identitetom brenda

Nova IT rešenja za bolju vidljivost i umrežavanje transportnog lanca

(2)

Erkrat/Hanover, 22.08.2018. – Vodeći stručnjak za IT i podatke u oblasti logistike, TIMOCOM, predstaviće se na IAA sajmu za komercijalna vozila 2018 u Hanoveru (20–27.09.) sa temeljno unapređenim tržišnim nastupom i novim IT rešenjima koja korisnicima omogućuju bolju vidljivost i umrežavanje duž transportnog lanca.

"Postali smo pioniri i saputnici kompanija koje žele sa TIMOCOM-om inteligentno, jednostavno i sigurno iskoristiti mogućnosti digitalizacije", kaže Gunnar Gburek.

Razumeti digitalnu transformaciju kao novu  rutinu

„Virtualna rešenja su odavno postala pokretač za svet transporta“, rekao je portparol preduzeća TIMOCOM Gunar Gburek u duhu predstojećeg vodećeg sajma za mobilnost, transport i logistiku. Od osnivanja preduzeća, do kreiranja dostavnice mnogi koraci u logističkom procesnom lancu su danas digitalizovani. „Bavimo se sledećom fazom razvoja i postavljamo ciljeve za logističku svakodnevicu u budućnosti, kada digitalna transformacija neće više biti projekat, već nova rutina“, kaže Gburek.

Dobre dve decenije od pokretanja IT preduzeća iz Erkrata koje je postalo poznato po svojoj transportnoj berzi, TIMOCOM se sve više i više razvijao do sistema za digitalno upravljanje transportom i njegovo izvršavanje u drumskom prevozu tereta. „Želimo da utabamo put i da budemo vodič na tom putu svim preduzećima koja žele uz TIMOCOM da inteligentno, jednostavno i sigurno koriste mogućnosti digitalizacije“, objašnjava Gburek.

 

Međusobno povezivanje protoka podataka i protoka robe na novi način

Uz gotovo 750.000 međunarodnih ponuda tovarnog prostora i tovara dnevno i više od 100.000 kamiona koji se mogu pratiti, TIMOCOM ne nudi samo pristup najvećoj evropskog transportnoj berzi, već i prednosti umrežavanja u okviru jedinstvene logističke zajednice.

Premijerno predstavljanje TIMOCOM-a neće imati samo inovativne logističke aplikacije i dodatno razvijena rešenja na IAA (hala 13/štand C29), pomoću kojih se realni i virtuelni svet na novi način mogu međusobno povezati kroz protoke podataka i robe. Čak i logotip firme i kompletan profil preduzeća biće prezentovani u Hanoveru prvi put za javnost u novom dizajnu.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha