18.10.2016

IAA sajam komercijalnih vozila 2016.: Genijalno digitalno!

TimoCom platforma za transport u preokretu

(2)

Erkrath, 13.10.2016. godine –  Ponuđač IT usluga TimoCom bio je izlagač na licu mesta u Hanoveru na 66. po redu sajmu IAA sajmu komercijalnih vozila. Na vodećem svetskom sajmu u oblasti transporta, logistike i mobilnosti brzo je postalo jasno da je najveća platforma za transport u Evropi spremna za digitalnu budućnost logistike.

TimoCom inovacija godine

Moto IAA 2016 je glasio „Ideje su naša pokretačka snaga“. TimoCom je zgrabio ovu ideju vodilju i ekskluzivno predstavio novinu na najvećoj platformi za transport u Evropi o kojoj se već ranije spekulisalo: Funkcija učitavanja i preuzimanja dokumenata koja se često traže je integrisana u poslovni imenik, čime je slanje faksom i mailom postalo prošlost. Funkcijom za dokumenta TimoCom stavlja putokaz jer je ogromni trend digitalizacije bio jedna od velikih tema na sajmu ove godine. 

Transport i logistika nemaju granice

Pored velikog interesovanja posetilaca od oko četvrt miliona ljudi ove godine je primećeno još nešto: IAA sajam je bio internacionalniji nego ikad ranije. Od 215.000 poslovnih posetilaca svaki treći je bio stranac - na radost višejezičnog TimoCom-ovog sajamskog tima koji je sa svim posetiocima štanda razgovarao u domaćoj atmosferi. Portparol preduzeća Marcel Frings objašnjava bliže ovaj aspekt: „Uspostavljanje novih kontakata i njihovo upoznavanje sa svim prednostima TimoCom-ove platforme na maternjem jeziku kao i aktivna podrška našim klijentima na putu ka 4. generaciji logističkih rešenja za nas kao vodeću platformu za transport u Evropi je elementarna stvar“.

Platforma za transport TimoCom nudi prednosti svim učesnicima u transportu. U to su se u Hanoveru uverili prevoznici, špediteri, kao i proizvodna i trgovinska preduzeća na sajamskom štandu TimoCom-a uz inovaciju godine u branši.

 

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha