21.03.2012

BMEnet produžava za TC eBid® pečat kvaliteta „Nabava tereta“

Ponovo nagrada za TimoCom

(1)

Diseldorf, 2012-03-21. Već po drugi put platforma za tendere TC eBid® kompanije TimoCom Soft- und Hardware GmbH nagrađena je pečatom kvaliteta „Nabava teretaf“. Program baziran na vebu uspeo je da zadrži dobru ocenu koju je dobio od stručnog žirija BMEnet GmbH, ćerke preduzeća BME (Savezna asocijacija za upravljanje materijalima, trgovinu i logistiku e.V.), još od uvođenja krajem 2009. godine do danas.



Za 58 godina svog postojanja BME je eminentno stručno udruženje za trgovinu i logistiku u Nemačkoj. Važan cilj organizatora mreže je da podstakne razmenu iskustava između preduzeća i naučne ustanove, kao i da podrži i stranu koja kupuje i stranu koja nudi. Još jedan cilj koji je udruženje sebi postavilo je kvalifikovanje članova kako bi se njihove performanse podigle na viši nivo. BMEnet GmbH u tom smislu dodeljuje pečat kvaliteta za softver u oblasti elektronskih nabavki - od upravljanja katalogom do elektronske dodele posla. Takvim jednim pečatom TimoCom se ponosi još od kraja 2009. od predstavljanja na tržištu TC eBid®. Sada je platforma za tendere još jednom položila test BME.

Lako razumevanje, visok stepen tržišne transparentnosti

„Ono što se nama dopada je brzo razumevanje platforme za tendere kompanije TimoCom. Kroz visok stepen standardizacije i jednostavno korišćenje štedi se na troškovima procesa. Obimna baza pružalaca usluga u oblasti transporta povećava tržišnu transparentnost“, objašnjava Andreas Rihter, predstavnik za sertifikate u BMEnet GmbH. U međuvremenu aplikaciju sa uspehom koristi više od 2 000 preduzeća - od „velikih igrača“ do malih preduzeća. Tako je preko TC eBid® obrađeno više od 10 000 tendera u oblasti transporta. Pečat kvaliteta „Nabava tereta“ daje veliku prednost kompaniji TimoCom, jer klijenti uvek biraju proizvode sa sertifikatom. Osim toga, preduzeće ovom nagradom dokazuje kvalitet softvera. Marcel Frings, glavni predstavnik kompanije TimoCom: „Veoma se radujemo što se BME ponovo dopala naša platforma za tendere za Evropu i što našim klijentima možemo da dokažemo „provereni kvalitet.“

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha