12.07.2017

Best Brand 2017: TimoCom je dobio ETM-Award

Duplo je još bolje: IT stručnjak je zadovoljan sa dve nagrade

(3)

Erkrath, Nemačka, 12.07.2017 – Čitaoci izdavačke kuće ETM su izabrali: IT stručnjak TimoCom je uveče 21. juna prilikom zvanične dodele nagrada u Ludwigsburgu po 9. put za redom nagrađen kao Best Brand u kategoriji „Berze tovara“! Pored toga, dobavljač najveće transportne platforme u Evropi osvojio je 3. mesto u novoj kategoriji „Logističke platforme“. Tako je TimoCom na kraju stajao na pobedničkom tepihu zajedno sa svetskim koncernima, „Bosch“-om i „Daimler“-om.

ETM nagradom se nagrađuje uloga u razvoju inovativnih proizvoda za transportnu i logističku branšu. Ukupno je glasalo 11.413 čitalaca eurotransport.de, lastauto omnibus, trans aktuell i FERNFAHRER i donelo zajedničku odluku: TimoCom je ponovo Best Brand u kategoriji „Berze tovara“. Za TimoCom bi izbor ETM čitalaca trebalo da predstavlja još veći uspeh, jer je IT stručnjak osvojio 3. mesto u novoj kategoriji „Logističke platforme“. Ova posebna nagrada posebno naglašava sledeće: Klijenti su prepoznali da ih TimoCom vodi kroz digitalizaciju transportne logistike i ispunjava različite zahteve svih učesnika u logističkom lancu.

Pélagie Mepin, Head of Marketing kod TimoComa, preuzela je ETM nagradu u rezidenciji u Ludwigsburgu: „Nagrada nam je potvrdila da TimoCom platformu treba dalje razvijati i optimizovati u skladu sa individualnim potrebama naših klijenata. Nagrada u novoj kategoriji „Logističke platforme“ je dodatni znak za to da smo uspešno savladali promenu sa jednostavne berze tovara na kompletnu transportu platformu sa korisnim aplikacijama za sve učesnike u transportu. Na ovom mestu se još jednom srdačno zahvaljujem svim ETM čitaocima i vernim TimoCom klijentima!“

 

TimoCom-ova novina - aplikacija TC Transport Order®

Kada je već reč o razvoju inovativnih proizvoda i pružanju usluga — od početka jula je na transportnoj platformi dostupna aplikacija TC Transport Order®. Nova aplikacija digitalizuje transportne naloge i omogućava da više od 120.000 korisnika potpuno digitalno izvrši obradu naloga direktno na TimoCom platformi.

 

Sa ovom i drugim inovacijama, TimoCom želi da i u narednim godinama ponovo osvaja poene na dodeli ETA-Awards nagrada.

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha