skip navigation

Imamo digitalno rešenje za Vaše transportne upite

Pravite digitalne upite za Vaše transporte sa svim informacijama o Vašem tovaru i nakon toga dobijate ponude od do 50 Vaših poslovnih kontakata, koje sami aktivno birate.

Sasvim novo: Uz pomoć novog stepenovanog kruga primalaca sada možete sami definisati različite krugove primalaca koje ćete prema utvrđenom vremenskom planu obaveštavati jedan za drugim. Na kraju svoju ponudu tovara može autotamski objaviti u Smart Appu Tovari, na taj način ona je vidljiva za svakog korisnika TIMOCOM sistema. 

Možete da uporedite njihove ponude cena i izaberete pružaoca usluga koji Vam odgovara. Ovim klikom svi drugi prevoznici dobijaju odbijenicu i Vaš upit za transport se može automatski pretvoriti u nalog za transport koji dobija informacije iz Vašeg upita za transport i koji u TIMOCOM-ovom sistemu šaljete svom prevozniku.

Kad ovaj konačno prihvati transportni nalog, za obe strane se pravi pravno obavezujući ugovorni dokument. Nakon toga upravljate svojim transportnim nalozima digitalno i tako imate tačan pregled u svako doba.

Svoje transportne naloge sa svojim partnerima obrađujete direktno u TIMOCOM-ovom sistemu i tamo njima upravljate centralno.

Želite li da koristite upite za transport? Rado ćemo Vam pomoći

Kontaktirajte nas odmah!

+49 211 88 26 88 26

Vaše prednosti:

Upiti za transport na jeziku odgovarajuće zemlje

Korišćenje obrazaca za upite koji se stalno ponavljaju u svako doba

Korišćenje statistika pri donošenju budućih poslovnih odluka

Prijem obaveštenja elektronskom poštom o dobijenim upitima za transport

Digitalno upravljanje upitima za transport

Pregledno osmišljena maska Vam omogućuje brz i komforan unos svih relevantnih podataka i informacija za upit za transport.

Digitalno upravljanje upitima za transport

Pošaljite upit prevoznicima pametno

Uštedite vreme tako što ćete istovremeno poslati upit na adresu do 50 izabranih prevoznika od kojih ste pre toga sastavili krug primalaca.

Uštedite vreme tako što ćete istovremeno poslati upite na adrese do 50 izabranih prevoznika.

Imajte siguran pregled:

Čim Vašim izabranim poslovnim partnerima pošaljete upit za transport, on će se automatski pomeriti u pregled pod stavkom „Aktivno“. Tamo se prikazuju svi aktuelni upiti za transport.

Upoređujte njihove ponude cena i izaberite prevoznika koji Vam odgovara.

Sigurno informisanje

Kako tačno funkcioniše obrada naloga, objasnićemo Vam sasvim jednostavno u našem uslužnom blogu TIMOCOM Update Pool. Pogledajte s vremena na vreme, ako želite još jednom da se informišete o funkcijama Vašeg sistema pametne logistike.

Jednostavno sve na jednom mestu

Optimizujte svoje poslovne procese uz pomoć digitalnih upita za transport!

Kao nalogodavac ćete brže dobiti informacije o raspoloživosti i ponudama cena kada svoje upite za transport digitalnim putem pošaljete svojim poslovnim partnerima istovremeno.

Kao prevoznik možete da povećate svoj promet tako što ćete dati svoju ponudu za pristigle upite za transport. Na taj način povećavate svoje šanse za unosne dodatne poslove.

Hostovano u Nemačkoj - Sigurnost podataka kod TIMOCOM-a

Posebno smo pažljivi kada su Vaši podaci u pitanju! Zato TIMOCOM nosi pečat kvaliteta „Hosted in Germany“ (Hostovano u Nemačkoj). Podaci o našim korisnicima se čuvaju u Nemačkoj i time podležu nemačkom zakonu - pre svega nemačkom zakonu o zaštiti podataka koji važi kao jedan od najstrožih u Evropi.

Testirajte sada TIMOCOM-ov sistem.

Testirajte besplatno sada

Imate li pitanja? Rado ćemo Vam pomoći:

+49 211 88 26 88 26

do vrha