Imamo digitalno rešenje za Vaše transportne upite

Sastavljate digitalne upite za Vaše transporte sa svim informacijama o Vašem teretu i nakon toga dobijate ponude od do 50 Vaših poslovnih kontakata, koje sami aktivno birate.

Uz pomoć stepenovanog kruga primalaca sada možete sami definisati različite krugove primalaca koje ćete prema utvrđenom vremenskom planu obaveštavati jedan za drugim. Na kraju svoj upit za transport možete automatski objaviti u aplikaciji Tereti, na taj način ona je vidljiva za svakog korisnika u TIMOCOM mreži.

Možete da uporedite njihove ponude cena i izaberete pružaoca usluga koji Vam odgovara. Ovim klikom svi drugi prevoznici dobijaju odbijenicu i Vaš upit za transport se može automatski pretvoriti u nalog za transport koji dobija informacije iz Vašeg upita za transport i koji u TIMOCOM-ovom sistemu šaljete svom prevozniku.

Kad ovaj konačno prihvati nalog, nastaje pravno obavezujući ugovorni dokument za obe strane. Nakon toga upravljate svojim pošiljkama digitalno i tako zadržite tačan pregled u svako doba.

Svoje transportne naloge izvršavate sa svojim poslovnim partnerima direktno u sistemu pametne logistike i tamo njima upravljate centralno.

Želite li da koristite upite za transport? Rado ćemo Vam pomoći

Vaše prednosti:

  • Upiti za transport na maternjem jeziku
  • Korišćenje obrazaca za upite koji se ponavljaju u svako doba
  • Korišćenje statistika pri donošenju budućih poslovnih odluka
  • Prijem obaveštenja elektronskom poštom o dobijenim upitima za transport

Pošaljite upite za transport digitalno

Pregledno osmišljena maska Vam omogućuje brz i komforan unos svih relevantnih podataka i informacija za upit za transport.

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-01

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Make-smart-requests-02

Pošaljite upit prevoznicima

Uštedite vreme tako što ćete istovremeno poslati upit na adresu do 50 izabranih prevoznika od kojih ste pre toga sastavili krug primalaca.

Zadržite pregled

Čim Vašim izabranim poslovnim partnerima pošaljete upit za transport, on će se automatski pomeriti u pregled pod stavkom „Aktivno“. Tamo se prikazuju svi aktuelni upiti za transport.

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Summary-03

TIMOCOM-Smart-App-Quote-requests-Updatepool-04

Detalji o aplikaciji

Kako tačno funkcioniše digitalno izvršenje naloga, objasnićemo Vam sasvim jednostavno u TIMOCOM Update Pool. Pogledajte s vremena na vreme, ako želite još jednom da se bolje informišete o aplikacijama sistema pametne logistike.

Optimizujte svoje poslovne procese uz pomoć digitalnih upita za transport.

Kao nalogodavac ćete brzo dobiti informacije o raspoloživosti i ponudama cena kada svoje upite za transport digitalnim putem pošaljete svojim poslovnim partnerima istovremeno.

Kao nalogoprimac možete da povećate svoj promet tako što ćete dati svoju ponudu za pristigle upite za transport. Na taj način povećavate svoje šanse za unosne dodatne poslove.

Hosted-In-Germany

Posebno smo pažljivi kada su Vaši podaci u pitanju! Zato TIMOCOM nosi pečat kvaliteta „Hosted in Germany“ (Hostovano u Nemačkoj). Podaci o našim korisnicima se čuvaju u Nemačkoj i time podležu nemačkom zakonu – pre svega nemačkom zakonu o zaštiti podataka koji važi kao jedan od najstrožih u Evropi.

Koristite upite za transport u sistemu pametne logistike.

Testirajte besplatno sada

Imate li pitanja? Rado ćemo Vam pomoći:

do vrha