Ovo su najveće prednosti TIMOCOM-a za Vaše preduzeće

Izbegavanje praznih vožnji

Pronađite uvek odgovarajuće dodatne terete ili novi teret u povratku i iskoristite u svakom momentu kapacitete Vaših kamiona. Upravo u vreme deficita vozača kamiona Vi i Vaš tovarni prostor su traženiji nego ikad.

Model paušal

Platite fiksni iznos, profitirajte maksimalno: Kod nas nema skrivenih ili dodatnih troškova, već vlada potpuna transparentnost. Mesečni doprinos Vam omogućuje pristup našim raznovrsnim aplikacijama i uslugama koje možete neograničeno koristiti.

Uvid u berzu tereta

Pronađite u sekundi odgovarajuće naloge između čak do milion ponuda tereta i tovarnih prostora dnevno. Otkrijte sada! 

Kako TIMOCOM pomaže prevoznicima prilikom rešavanja važnih izazova

Izbegnite prazne vožnje i veoma jednostavno popunite knjige naloga

Izbegnite prazne vožnje i popunite svoje knjige naloga


Izračunajte tačnu rutu do cilja i precizno kalkulišite troškove

Optimizujte svoje rute i troškove

Centralno i digitalno upravljanje transportnim nalozima

Upravljajte svim transportnim nalozima centralno i digitalno

Štedite vreme, troškove i nerve zahvaljujući centralnoj evidenciji podataka i digitalnom upravljanju svim transportnim nalozima. Komunicirajte jednostavno, brzo i na 27 jezika sa svim svojim poslovnim partnerima. Tako se izbegavaju greške i nesporazumi i automatski optimizuju procesi.

TIMOCOM međunarodna naplata potraživanja pruža brzu podršku širom Evrope na 27 jezika prilikom naplate potraživanja

Mi Vas podržavamo kod neplaćenih računa

Više od 55.000 međunarodno umreženih kupaca već veruje TIMOCOM tržištu

Timo Keunecke, osnivač firme Keunecke Transporte GmbH

„Pošto žetva kukuruza zbog vremenskih uslova često varira, naši kamioni ponekad stoje prazni, ali sa TIMOCOM-om brzo pronalazimo nalogodavce iz industrije i trgovine i dostižemo punu iskorišćenost.“

Timo Keunecke, osnivač firme Keunecke Transporte GmbH

Najčešća pitanja

Mesečni paušal za korišćenje TIMOCOM Tržišta zavisi od broja korisnika, minimalnog trajanja ugovora i ciklusa plaćanja. Sastavite ponudu u našem shopukoja odgovara Vašem preduzeću i optimizujte već danas Vaše transportne i logističke procese.

TIMOCOM je neutralan ponuđač digitalnog tržišta na kojem se nude tovari i tovarni prostori preko 154.000 međunarodnih ponuđača. Sam TIMOCOM ne posreduje nikakve naloge, već stavlja na raspolaganje platformu - Road Freight Marketplace.

Za sve korisnike TIMOCOM-a neophodno je osiguranje transporta kako bi se Tržište moglo koristiti. Za one koji još nisu zaključili osiguranje sada je to posebno jednostavno: Osiguranje robe u transportu se može izvršiti jednim klikom u okviru berze tereta za svaki postavljeni teret. Neophodni podaci će biti preuzeti direktno iz berze tereta. U tu svrhu TIMOCOM sarađuje sa ponuđačem osiguranja SCHUNCK GROUP.

TIMOCOM međunarodna naplata potraživanja je Vaš efikasni partner za upravljanje potraživanjima. Posredujemo za Vas na 27 jezika. Generalno kašnjenje u plaćanju je retko kod naših klijenta jer kod svakog novog i postojećeg klijenta sprovodimo sveobuhvatnu proveru. Ako uprkos tome dođe do kašnjenja u plaćanju, možete se osloniti na kompetentnu i pouzdanu pomoć našeg tima za naplatu potraživanja. Vaše želje će biti rešene brzo, povoljno i vansudski, kako iz kašnjenja ne bi nastao spor. Korektnost i razumevanje će se pobrinuti za to da Vaši poslovni odnosi opstanu. Angažovanje se vrši jednostavno i udobno online.

O rokovima plaćanja pregovaraju sama preduzeća.

do vrha