Koje prednosti TIMOCOM Tržište nudi pošiljaocima?

Optimizacija troškova i procesa brzom dodelom transporta

Iznenada Vam je otpao prevoznik? Kod TIMOCOM-a možete brzo i jednostavno naći zamenu. To funkcioniše kako u našoj velikoj mreži, tako i u manjem krugu u našoj zatvorenoj berzi tereta sa proverenim partnerima. Praćenje kamiona Vam pritom pomaže da uvek imate pregled svojih transporta.

Verifikacija cena tereta

Pošiljaocima nudimo pristup brojci od 55.000 špedicija i logističkih preduzeća iz cele Evrope, čime lako i jednostavno mogu da uporede cene tereta i izaberu najbolje ponude. Uz opciju da direktno preko berze tereta dobijete predloge cena imate punu transparentnost.

Jednostavno uključivanje u digitalizaciju

Korišćenjem TIMOCOMA brzo i jednostavno možete implementirati digitalne procese, a da pritom ne vežete sopstvene resurse i kapacitete. Uz pomoć samo nekoliko klikova podaci iz Vašeg logističkog softvera se preko interfejsa prenose u TIMOCOM Tržište. To znači: Nema duplog unosa, nema prekida medija. 

Kako naši proizvodi pomažu pošiljaocima u svakodnevnici?

Pošiljaoci kratkoročno pronalaze transportno preduzeće u berzi tereta

Pronađite kratkoročno transportno preduzeće na našoj berzi tereta

T&I klijenti pronalaze dugoročne prevoznike za svoje tendere

Pronađite dugoročne prevoznike za svoje tendere

Imate da dodelite redovne transporte? Tenderi će Vam pomoći da brzo i jednostavno pronađete dugoročne partnere. Obezbedite stalni lanac snabdevanja i sigurnost u planiranju.

Efikasna ušteda troškova sa interfejsima TIMOCOM-a

Efikasna ušteda troškova sa interfejsima TIMOCOM-a

Bez pada sistema: Korišćenjem interfejsa obavljajte kompletan transportni proces direktno u sopstvenom sistemu.

Centralno i digitalno upravljanje transportnim nalozima

Digitalizujte svoje transportne naloge

Više od 55.000 međunarodno umreženih kupaca već veruje TIMOCOM tržištu

OLDENBURG_Schlagintweit_500x500

„Mi odradimo nedeljno između 70–100 transportnih naloga sa TIMOCOM-om. Mogućnost ocene nam pomaže da pronađemo pouzdane transportne partnere.“

Florian Schlagintweit - zamenik šefa logistike u Oldenburg Kunststoff-Technik GmbH

Najčešća pitanja

Mesečni paušal za korišćenje TIMOCOM Tržišta zavisi od broja korisnika, minimalnog trajanja ugovora i ciklusa plaćanja. Sastavite ponudu u našem shopu koja odgovara Vašem preduzeću i optimizujte još danas svoje transportne i logističke procese.

Da, TIMOCOM Tržište se može povezati na postojeće sisteme tako da ne dolazi do prekida u medijima.

Pored digitalnog povezivanja i umrežavanja, veliku pažnju poklanjamo brizi o korisnicima. Za naše klijente smo uvek dostupni e-poštom i telefonski. I to na Vašem maternjem jeziku. Naša podrška klijentima se odvija na 25 evropskih jezika. Osim toga naše Tržište je raspoloživo na 24 jezika.

TIMOCOM Vam nudi veoma visok sigurnosni standard zahvaljujući našoj TIMOCOM sigurnosnoj mreži koja se između ostalog sastoji od provere novih klijenata, provere identiteta i tekućih sigurnosnih provera.

Mi smo jedan od vodećih ponuđača u Evropi i na tržištu smo preko 20 godina. Sa više od 53.000 klijenata iz 46 zemalja smo Vaš pouzdani partner za Evropu.

do vrha