Prednosti korišćenja aplikacije TIMOCOM Rute i troškovi za teretna vozila

Izračunajte detaljne troškove prevoza i na taj način optimizujte Vašu poslovnu strategiju. Izbegnite nepotrebne troškove ili kašnjenje na odredište. Poslovaćete na optimalan način i sa više sigurnosti, što će doprineti profitabilnosti Vaše kompanije.

Dobri poslovni odnosi među partnerima ključni su za svaki posao. Informišite ih o individualnim troškovima rute i tako učinite ceo proces transparentnim. Zajedno sa svojim klijentima možete razviti svoje poslovanje u uslovima potpunog poverenja.

Poboljšajte obračun troškova kroz detaljno planiranje. Uz pomoć TIMOCOM-berze transporta i obračun optimalne rute, možete da izbegnete prazne vožnje i optimizujete kapacitet Vaših vozila. Postajanjem delom TIMOCOM-berze transporta, stavlja Vam se na raspolaganje više od milion ponuda tereta i utovarnih prostora dnevno, od strane proverenih evropskih preduzeća.

Obratite nam se za sva dodatna pitanja

Naš tim je tu da vam pomogne. Pozovite nas!

Registrujte se sada
Pop-up image
Želite li da postate profesionalac u praćenju pošiljki uživo?

Primajte sve vesti o praćenju i GPS podacima u realnom vremenu, kao i automatizovane izveštaje o statusu pošiljke, direktno u prijemno sanduče.

do vrha