skip navigation

Mi imamo Vaše poslovne partnere

Logistika živi od umrežavanja sa pravim poslovnim partnerima. Zbog toga u sistemu TIMOCOM-a možete naći neutralnu logističku mrežu pomoću koje svoje naloge možete prvoklasno izvršavati. Digitalnom ponudom dokumenata (npr. EU licenca, prijava delatnosti, dokumentacija o osiguranju itd.) proces se pojednostavljuje jer više nije potrebno mukotrpno slanje elektronske pošte i faksova.

Ponudite dokumente

Između više od 50.000 proverenih preduzeća iz cele Evrope naći ćete upravo one poslovne partnere koje tražite. Pomoću funkcije za otpremanje i preuzimanje možete u sopstvenom profilu staviti na raspolaganje sva često zahtevana dokumenta svog preduzeća, odnosno pogledati i preuzeti dokumenta drugih korisnika.

TIMOCOM profili preduzeća, snimak ekrana

Postavite profil

Koristite konkurentsku prednost uz pomoć sadržajnog profila preduzeća i skrenite pažnju potencijalnih poslovnih partnera na sebe. Vi sami preko profila drugih korisnika stičete tačan uvid u transportno i logističko tržište u Evropi i na taj način možete proširiti poslovne mogućnosti.

Snimak ekrana: Profili preduzeća – Postavljanje Smart profila

Istaknite dostignuća

Što više usluga nudite, to ste atraktivniji za potencijalne poslovne partnere. Ovde možete detaljno nabrojati sve činjenice o transportu i time pružiti sveobuhvatne informacije o svojim kompetencijama. Sve otpremljene datoteke su sigurno kodirane tako da ne može doći do zloupotrebe.

Snimak ekrana: Profili preduzeća – Sigurno informisanje

Prikažite relacije

Relacije koje uobičajeno vozite ovde će biti unete u kategoriju „Relacije po zemljama“ i tamo pregledno prikazane. Mogući poslovni partneri ovde će saznati Vaš spektar usluga. Komforno i brzo.

Snimak ekrana: Profili preduzeća – Brzo sticanje pregleda

Uspešno povezivanje sa drugim preduzećima.

Kao preduzeće koje se bavi špedicijom ili transportom predstavljate se kao pružalac usluga i omogućujete da Vas pronađu novi atraktivni poslovni partneri.

Kao preduzeće iz proizvodne i trgovinske branše koje se bavi otpremanjem robe dobijate tačan uvid u prirodu transporta i logistike Evrope i brzo proširujete svoj broj liferanata.

Šta kažu naši klijenti o aplikaciji profili preduzeća

Spedition Kellershohn GmbH & Co. KG

„Ubuduće ćemo sarađivati još samo sa firmama koje su u svoj profil unele dokumenta. Mnogo značaja pridajemo ekološkom radu - upotreba faksova je sve, samo ne to.

Willi Kellershohn
direktor
Špedicije Kellershohn GmbH & Co. KG
TIMOCOM ID: 1262

Na video >
Dal Ferro Trasporti S.r.l.

„Sa ovom funkcijom smo se za jedan veliki korak približili našem cilju da radimo bez papira. Ko želi da opstane na tržištu, mora da prihvati digitalizaciju.“

Jody Dal Ferro
dispečer
Dal Ferro Trasporti S.r.l
TIMOCOM ID: 14662

Na video >
Josten International B.V.

„Kao otpremničkom preduzeću ova funkcija u poslovnom imeniku nam pomaže pre svega pri izboru poslovnih partnera. Možemo unapred da proverimo potencijalne poslovne partnere i tako se lakše odlučimo sa kim želimo da sarađujemo.“

Geert Josten
direktor
Josten International B.V.
TIMOCOM ID: 277454

Na video >
Bojan Bečan, Bečan Trans d.o.o.

„Mi smo transparentno preduzeće i to treba svi da vide. Zato unosimo svoja dokumenta u program. To uliva poverenje pre svega našim novim poslovnim partnerima."

Bojan Bečan
direktor
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

Waldi Szarowski, Daw-Trans

Prilikom unosa dokumenata u program, ja sam taj koji odlučuje hoće li oni biti vidljivi ostalim korisnicima ili samo meni. Tako zadržavam kontrolu.“

Waldi Szarowski
direktor logistike
Daw-TransTIMOCOM ID: 293351

Reisinger Győző, Locargo Kft.

„Nova funkcija otpremanja i preuzimanja dokumenata nam je omogućila čuvanje svih dokumenata na jednom mestu u okviru profila naše firme. Tako uvek imamo pregled nad najaktuelnijim datotekama.“

Reisinger Győző
direktor
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

Josef Miller, ESA s.r.o. Logistika

„TIMOCOM-ova funkcija za otpremanje i preuzimanje dokumenata štedi nam vreme i rad, jer sva dokumenta našeg poslovnog partnera koja su nam potrebna imamo direktno pri ruci. Obrnuto naravno takođe."

Josef Miller
Manager of international transport and forwarding
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

V.S.T. d.o.o.

„Jednokratnim unošenjem često potrebnih dokumenata u program štedim dosta vremena.“

Valentina Šintić
referent poslovnog rukovodstva
V.S.T. d.o.o.
TIMOCOM ID: 2026

Koristite profile preduzeća u sistemu pametne logistike.

Testirajte besplatno sada

Imate li pitanja? Rado ćemo Vam pomoći:

+49 211 88 26 88 26

do vrha