skip navigation

Mi imamo Vaše poslovne partnere

Logistika živi od umrežavanja sa pravim poslovnim partnerima. Zbog toga u TIMOCOM sistemu možete naći neutralnu logističku mrežu pomoću koje svoje naloge možete prvoklasno izvršavati. Digitalnom ponudom dokumenata (npr. EU licenca, prijava delatnosti, dokumentacija o osiguranju itd.) proces se pojednostavljuje jer otpada mukotrpno slanje elektronske pošte i faksova.

Jednostavno pronalaženje poslovnih partnera

Između preko 45.000 proverenih preduzeća iz cele Evrope sigurno ćete naći poslovne partnere koje tražite. Pomoću funkcije za otpremanje i preuzimanje možete u sopstvenom profilu staviti na raspolaganje sva često zahtevana dokumenta svog preduzeća, odnosno pogledati i preuzeti dokumente drugih korisnika.

TIMOCOM profili preduzeća, snimak ekrana

Postavljanje Smart profila

Koristite konkurentsku prednost uz pomoć sadržajnog profila firme i skrenite pažnju potencijalnih poslovnih partnera na sebe. Vi sami preko profila drugih korisnika stičete tačan uvid u transportno i logističko tržište u Evropi i na taj način možete proširiti poslovne mogućnosti.

Snimak ekrana: Profili preduzeća - Postavljanje Smart profila

Sigurno informisanje

Što više usluga nudite, to ste atraktivniji za potencijalne poslovne partnere. Ovde možete detaljno nabrojati sve činjenice o transportu i time pružiti sveobuhvatne informacije o svojim kompetencijama. Sve otpremljene datoteke su sigurno kodirane tako da ne može doći do zloupotrebe.

Snimak ekrana: Profili preduzeća - Sigurno informisanje

Brzo sticanje pregleda

Relacije koje uobičajeno vozite ovde će biti unete u kategoriju „Relacije po zemljama“ i tamo pregledno prikazane. Mogući poslovni partneri ovde će saznati Vaš spektar usluga. Komforno i brzo.

Snimak ekrana: Profili preduzeća - Brzo sticanje pregleda

Uspešno se povežite sa drugim preduzećima!

Kao preduzeće koje se bavi špedicijom ili transportom predstavljate se kao pružalac usluga i omogućujete da Vas pronađu novi atraktivni poslovni partneri.

Kao preduzeće iz proizvodne i trgovinske branše koje se bavi otpremanjem robe dobijate tačan uvid u prirodu transporta i logistike Evrope i brzo proširujete svoj broj liferanata.

Testirajte sada TIMOCOM-ov sistem.

Testirajte besplatno sada

Imate li pitanja? Rado ćemo Vam pomoći:

+49 211 88 26 88 26

do vrha