Mi imamo Vaše poslovne partnere

Logistika živi od umrežavanja sa pravim poslovnim partnerima. Zbog toga u sistemu TIMOCOM-a možete naći neutralnu logističku mrežu pomoću koje svoje naloge možete prvoklasno izvršavati. Digitalnom ponudom dokumenata (npr. EU licenca, prijava delatnosti, dokumentacija o osiguranju itd.) proces se pojednostavljuje jer više nije potrebno mukotrpno slanje elektronske pošte i faksova.

Ponudite dokumente

Između više od 55.000 proverenih preduzeća iz cele Evrope naći ćete upravo one poslovne partnere koje tražite. Pomoću funkcije za otpremanje i preuzimanje možete u sopstvenom profilu staviti na raspolaganje sva često zahtevana dokumenta svog preduzeća, odnosno pogledati i preuzeti dokumenta drugih korisnika.

Company-profiles-Easily-find-business-partners
en-smart-logistics-system-company-profiles-smart-profile-header

Postavite profil

Koristite konkurentsku prednost uz pomoć sadržajnog profila preduzeća i skrenite pažnju potencijalnih poslovnih partnera na sebe. Vi sami preko profila drugih korisnika stičete tačan uvid u transportno i logističko tržište u Evropi i na taj način možete proširiti poslovne mogućnosti.

Istaknite dostignuća

Što više usluga nudite, to ste atraktivniji za potencijalne poslovne partnere. Ovde možete detaljno nabrojati sve činjenice o transportu i time pružiti sveobuhvatne informacije o svojim kompetencijama. Sve otpremljene datoteke su sigurno kodirane tako da ne može doći do zloupotrebe.

en-smart-logistics-system-company-profiles-services
en-smart-logistics-system-company-profiles-countries

Prikažite relacije

Relacije koje uobičajeno vozite ovde će biti unete u kategoriju „Relacije po zemljama“ i tamo pregledno prikazane. Mogući poslovni partneri ovde će saznati Vaš spektar usluga. Komforno i brzo.

Uspešno povezivanje sa drugim preduzećima.

Kao preduzeće koje se bavi špedicijom ili transportom predstavljate se kao pružalac usluga i omogućujete da Vas pronađu novi atraktivni poslovni partneri.

Kao preduzeće iz proizvodne i trgovinske branše koje se bavi otpremanjem robe dobijate tačan uvid u prirodu transporta i logistike Evrope i brzo proširujete svoj broj liferanata.

testimonials-becan-trans

„Mi smo transparentno preduzeće i to treba svi da vide. Zato unosimo svoja dokumenta u program. To uliva poverenje pre svega našim novim poslovnim partnerima."

Bojan Bečan
direktor
Bečan Trans d.o.o.
TIMOCOM ID: 6526

testimonials-daw-trans-szarowski

Prilikom unosa dokumenata u program, ja sam taj koji odlučuje hoće li oni biti vidljivi ostalim korisnicima ili samo meni. Tako zadržavam kontrolu.“

Waldi Szarowski
direktor logistike
Daw-TransTIMOCOM ID: 293351

testimonials-locargo-gyozo

„Nova funkcija otpremanja i preuzimanja dokumenata nam je omogućila čuvanje svih dokumenata na jednom mestu u okviru profila naše firme. Tako uvek imamo pregled nad najaktuelnijim datotekama.“

Reisinger Győző
direktor
Locargo Kft.
TIMOCOM ID: 3172

testimonials-logistika-miller

„TIMOCOM-ova funkcija za otpremanje i preuzimanje dokumenata štedi nam vreme i rad, jer sva dokumenta našeg poslovnog partnera koja su nam potrebna imamo direktno pri ruci. Obrnuto naravno takođe."

Josef Miller
Manager of international transport and forwarding
ESA s.r.o. Logistika
TIMOCOM ID: 99056

testimonials-v-s-t-sintic

„Jednokratnim unošenjem često potrebnih dokumenata u program štedim dosta vremena.“

Valentina Šintić
referent poslovnog rukovodstva
V.S.T. d.o.o.
TIMOCOM ID: 2026

Koristite profile preduzeća u sistemu pametne logistike.

Testirajte besplatno sada

Imate li pitanja? Rado ćemo Vam pomoći:

do vrha