Smanjenje troškova kroz optimizaciju logističkih procesa
 

Agent Plus je jedna od vodećih kompanija u Srbiji koja se 17 godina bavi logistikom i organizovanjem transporta. Radimo organizaciju svih vrsta transporta - drumski, rečni, železnički, pomorski/kontejnerski (puni i zbirni utovari), avio. Pružamo usluge carinskog posredovanja I osiguranja robe u trnasportu.  Zaokruživši ceo proces usluge, Agent Plus nudi svojim klijentima i skladištenje I dostavu pošiljki – sistem poznat pod nazivom „od vrata do vrata.” Najveći izazov je rešavanje problema u realnom vremenu - čim se zahtevi klijenata pojave. 

„Zahtevi savremenog poslovanja klijenata su maksimalna optimizacija I  smanjenje logističkih troškova što podrazumeva I brzinu isporuke, zahtevanje dvojne, nekada i trojne posade, iznalaženje rešenja za ubrzanje procedure carinjenja, angažovanje više operatera iz različitih vidova saobraćaja, (poput drumskog i železničkog, ili avio i drumskog, železničkog i drumskog, vodenog i drumskog, itd.)”

Kako se broj naših klijenata i njihove potražnje povećavao, izazovi u organizaciji su postali svakodnevni na teritoriji Srbije i šire. Očekuje se promptno rešavanje situacija I donošenje odluka gde nam TIMOCOM berza pomaže u smislu efikasnosti, ekonomičnosti I fleksibilnosti u toku organizacije transporta.

Agent Plus Serbia


Agent Plus d.o.o.

Izazovi

  • Rešavanje problema u realnom vremenu

  • Smanjenje logističkih troškova

  • Digitalizacija procesa

Rezultati

  • Lakse i brže rešavanje izazova kroz optimizacju

  • Ušteda novca i vremena povećanjem efikasnosti logističkih procesa

  • Opstanak na tržištu uz povećanje profita i zadovoljstvo korisnika

Aleksandar Antić, Logistic Freight Manager, Agent Plus d.o.o.

Digitalizacija procesa uz logističku podršku preko TIMOCOM platforme

Promene su veoma važne za nas, i mi stalno pratimo trendove kao što je digitalizacija logističkih i transportnih procesa. U tome nam pomaže TIMOCOM sistem, pružajući podršku u logistici tokom svakog procesa. Pored uštede vremena i novca, ova transportna berza pruža i veću bezbednost poslovanja. TIMOCOM je od velike koristi prilikom odabira ponuđača kao i ostvarivanja novih poslovnih veza i kontakata širom Jugoistočne Evrope.

„Digitalizacija procesa i rad na TIMOCOM sistemu pružaju višestruku korist. Smanjuju se troškovi usled boljeg korišćenja resursa, povećava se brzina i kvalitet realizovanih usluga, a samim tim zadovoljstvo i lojalnost korisnika.”

Danas je digitalizacija zastupljena u svim segmentima, pa tako i u transportu robe. Za funkcionisanje naše kompanije u različitim društvenim i privrednim delatnostima, važno je da logistički procesi budu digitalizovani. Ne samo da omogućava našoj kompaniji da efikasno posluje i opstane na tržištu, nego takođe doprinosi zadovoljstvu naših korisnika. Preko sveobuhvatne logističke podrške, TIMOCOM nam pomaže da efikasnije iskoristimo resurse i pružimo našim korisnicima veći broj kvalitetnih usluga. 

Agent plus logo

Agent Plus d.o.o.

Agent Plus spadao u lidere Jugoistočne Evrope kada govorimo o transportu i logistici. Pored organizacije rečno brodskog i prekomorskog kontejnerskog transporta, bavimo se špedicijom i skladištenjem, te organizacijom avio i kamionskog transporta. 

Osim pojedinačnih i zbirnih pošiljki, Agent Plus vrši organizuju transporta vangabaritnog tereta. Imamo sopstvenu flotu od 30.000 mt koja sadrži preko 15 plovila. Kako bi kompletirali naše transportne i logističke usluge, uspostavili smo prisutvo na svakoj carinskoj ispostavi u Novom Sadu, Beogradu, i Inđiji. Pored matične firme u Beogradu, duž plovnog puta Dunava raspoređene su poslovne jedinice u Novom Sadu, Pančevu, Smederevu, Velikom Gradištu i Bezdanu. Naša kompanija obuhvata 5 samostalnih preduzeća i jedanaest filijala širom Republike Srbije, CG i Hrvatske.

Uverite se i sami, testirajte naše tržište besplatno, samo jednim klikom:

do vrha