23.10.2019

Nova lokacija u Vroclavu: TIMOCOM raste u međunarodnim okvirima i strateški širi prisustvo u Poljskoj

TIMOCOM raste na međunarodnom nivou

TIMOCOM-Wroclaw-Breslau

Stručnjak za IT i podatke nanovo usmerava svoju tržišnu strategiju za Poljsku i planira veliko širenje prisustva na novoj centralnoj lokaciji. Time se Poljska kao strateški značajno tržište za digitalnu transformaciju evropske logistike od sada još jače fokusira. 

„Pošto je Poljska zbog velikog rasta prevoznika i time ponude transportnih kapaciteta za nas i za digitalnu transformaciju logistike u Evropi značajno tržište, osnovali smo novi centralni ogranak u Vroclavu“, kaže TIMOCOM-ov direktor Tim Thiermann.

Erkrat/ Vroclav, 28.10.2019. godine – Stručnjak za IT i podatke TIMOCOM iz Erkrata u Nemačkoj i dalje raste u međunarodnim okvirima. Preduzeće širi svoje prisustvo na poljskom tržištu još jednim ogrankom u Vroclavu. Kako prevoznici i špedicije tako i klijenti iz oblasti industrije i trgovine treba da profitiraju od novog strateškog pozicioniranja i širenja ogranaka u Poljskoj koji ide zajedno sa tim.


Nova centralna lokacija u Vroclavu

„Pošto je Poljska zbog velikog rasta prevoznika i time ponude transportnih kapaciteta za nas veoma značajno tržište za digitalnu transformaciju logistike u Evropi, osnovali smo novi centralni ogranak u Vroclavu“, kaže TIMOCOM-ov direktor Tim Thiermann. „Naš strateški cilj je da uverimo još više klijenata u naše aplikacije kao i u tržišnu vrednost naše kompetencije interfejsa i pridobijemo ih za naš Sistem pametne logistike.“ Preko Sistema pametne logistike TIMOCOM-a je sada umreženo više do 43.000 preduzeća koji ovde svakog dana nude do 750.000 međunarodnih tereta i tovarnog prostora.


TIMOCOM optimizuje strukturu preduzeća u Poljskoj za još veću blizinu kupcima

Sa nove moderne lokacije u Vroclavu zaposleni ponuđača IT rešenja za logistiku, etabliranog u celoj Evropi, će delovati bliže i sveobuhvatnije na tržištu u Poljskoj. Dosadašnja lokacija u Pili će biti integrisana u novu strukturu i sa Vroclavom snažno pojačati prisustvo u Poljskoj. „Imamo dobar i angažovan tim u Poljskoj sa kojim ćemo i u budućnosti dalje razvijati digitalizaciju logistike u Evropi i podržavati naše poljske klijente“, kaže Tim Thiermann: „Proširićemo naš tim i tražimo motivisane zaposlene koji će na lokaciji Vroclav ponuditi još kvalitetniju uslugu našim klijentima u Poljskoj.“ Trenutno za TIMOCOM u Poljskoj radi okruglo 50 zaposlenih. Do 2021. godine IT preduzeće planira da poveća broj zaposlenih na 115 i investira dodatnih 10 miliona evra. Zajedno sa svojim klijentima TIMOCOM od 1997. godine radi na tome da unapredi viziju sveta bez logističkih izazova za celu Evropi - i šire.Picture source: dudlajzov – stock-adobe

Preuzmi saopštenje za štampu
do vrha