TIMOCOM Logo

JavaScript je onemogućen u Vašem pregledniku.

Time se smanjuje funkcionalnost ove web stranice. Kako bi se povećao opseg korišćenja i udobnosti, molimo aktivirajte privremeno JavaScript u podešavanjima Vašeg preglednika.


Centralno upravljanje digitalnim nalozima za transport

Transportni nalozi

Svoje transportne naloge sa svojim partnerima obrađujete direktno u TIMOCOM-ovoj platformi i tamo njima upravljate pregledno i centralno.

Registrujte se sada

TC Transport Order® – centralno upravljanje nalozima za transport

Želite li da koristite upravljanje transportnim nalozima? Rado ćemo Vam pomoći: +49 211 88 26 24 00
+49 211 88 26 24 00

Imamo digitalno rešenje za Vaše transportne naloge!

Vi kao nalogodavac izdajete nalog za transport sa svim informacijama i šaljete ga digitalno Vašim prevoznicima. Vi kao prevoznik dobijate od svojih poslovnih partnera centralno na TIMOCOM-ovoj platformi nalog za transport koji veoma jednostavno jednim klikom možete prihvatiti ili odbiti. Vašim prihvatanjem transportnog naloga za obe strane nastaje pravno obavezujući ugovorni dokument.

Sada oba partnera imaju mogućnost da upravljaju transportnim nalogom i u svakom momentu zadržavaju tačan pregled svih svojih transportnih naloga i njihovog statusa – digitalni i centralno.

Transportni nalozi se osim toga mogu evidentirati i poslati uz pomoć prethodnog upita za transport ili prethodne ponude tereta bez dodatnog utroška vremena ili dvostrukog unosa. Osim toga kao prevoznik imate mogućnost da dodatnim kanalima, kao što je na primer elektronska pošta, dobijene transportne naloge sami evidentirate i tako dobijenim transportnim nalozima sami upravljate.

Vaše prednosti:

Dogovori o nalogu bez dodatnih sredstava komunikacije
Obostrana sigurnost zahvaljujući obavezujućem ugovornom dokumentu
Transportni nalozi na jeziku odgovarajuće zemlje
Prilagođavanje naloga za transport pomoću logotipa preduzeća, dokumenata i generatora brojeva naloga
Korišćenje obrazaca za transportne naloge koji se stalno ponavljaju u svako doba
Centralno evidentiranje transportnih naloga od strane eksternih nalogodavaca
Korišćenje statistika pri donošenju budućih poslovnih odluka
Praćenje naloga povezivanjem GPS prijemnika i transportnih naloga

Ovako funkcioniše Vaše digitalno upravljanje nalozima:

Kako tačno funkcioniše obrada naloga, objasnićemo Vam veoma jednostavno u našem uslužnom blogu TIMOCOM Update Pool. Tamo možete pogledati s vremena na vreme, ako želite još jednom da se informišete o funkcijama Vaše transportne platforme.

Optimizujte svoje poslovne procese uz pomoć digitalnih transportnih naloga!

Kao nalogodavac digitalno dodeljujete naloge za transport svojim poslovnim partnerima na TIMOCO-ovoj transportnoj platformi.

Kao prevoznik reagujete na naloge za transport na TIMOCOM-ovoj transportnoj platformi tako što ih digitalno prihvatate ili odbijate.

Želite li da koristite upravljanje transportnim nalozima? Rado ćemo Vam pomoći:


Pitanja? Kontaktirajte nas sada!

Poruka za TIMOCOM

Ovde imate mogućnost da nam pošaljete poruku. Ukoliko želite, možete nam ostaviti broj telefona – mi ćemo Vas nazvati (od ponedeljka do četvrtka 8:00-18:00 sati i petkom 8:00-17:00 sati).

Formular za kontakt

Molimo ispunite obeležena polja pravilno.

+49 211 88 26 24 00

Hostovano u Nemačkoj – Sigurnost podataka

Posebno smo pažljivi kada su Vaši podaci u pitanju! Zato TIMOCOM nosi pečat kvaliteta „Hosted in Germany“ (Hostovano u Nemačkoj). Podaci o našim korisnicima se čuvaju u Nemačkoj i time podležu nemačkom zakonu – pre svega nemačkom zakonu o zaštiti podataka koji važi kao jedan od najstrožih u Evropi.

Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame.