TimoCom po 8. put najbolja marka

IT preduzeće iz Erkrata osvaja nagradu čitalaca ETM izdavačke kuće u kategoriji berzi tereta.

Objavi na ...
07.07.2016

Erkrat, 27.06.2016 – Sada je i zvanično: I ove godine kompaniji TimoCom dodeljena je nagrada „Beste Marke“ (najbolja marka) u kategoriji berzi tereta. Čitaoci časopisa lastauto omnibus, trans aktuell i Fernfahrer svake godine biraju najbolje komercijalno vozilo i najbolje marke. Ova nagrada koju je pokrenula izdavačka kuća ETM nagrađuje rad na razvoju inovativnih proizvoda i usluga u transportnoj branši.

Direktor marketinga Christof Thesinga primio je za to dodeljenu nagradu na svečanoj dodeli nagrada u Štutgartu: „Nagrada „Beste Marke“ jeste i biće za nas velika čast. Zato što je ona uvek potvrda da se posvećenost naših zaposlenih vrednuje. Međutim, ona ove godine pokazuje da se direktan kontakt sa klijentima isplati.“

Objavi na ...

Komunikativnost i transparetnost
Jedan od razloga za izbor IT preduzeća je za Thesingu direktna komunikacija sa klijentima. Preko 50 zaposlenih iz različitih zemalja svakog dana razgovara sa više od 2.000 korisnika o funkcijama i platformi ili odgovara na pitanja u vezi sa transportnim poslovanjem. U oblasti društvenih medija Facebook stranica kompanije TimoCom je postala jedna od najvažnijih digitalnih kanala, jer omogućuje kontakt preduzeća sa klijentima u realnom vremenu. „Ništa nije uverljivije od direktne i lične reakcije na komentar“, objašnjava stručnjak za marketing. „Naš tim za društvene medije aktivno traži od naših klijenata mišljenje o određenim aspektima platforme za transport.“

Ova direktna razmena ne samo da veoma motiviše klijente i promoviše opšte zadovoljstvo brendom, ona je i deo filozofije preduzeća i time samospoznaje zaposlenih.