Zašto je upravo TIMOCOM najbolji izbor za pronalazaženje tereta i utovarnih prostora?

U TIMOCOM berzi transporta se svakodnevno nalazi skoro milion ponuda tereta i utovarnih prostora na području 46 evropskih zemalja. Sigurni smo da ćete među tolikim opcijama pronaći onu pravu sa kojom ćete Vaše troškove prevoza učiniti transparentnijim, i tako povećati rast poslovanja Vašeg preduzeća.

Dovoljno je svega nekoliko sekundi od objave da Vaša ponuda bude vidljiva na TIMOCOM berzi tereta. Redovna aktuelizacija i optimizacija omogućava brzo i jednostavno korišćenje. U samo nekoliko minuta možete da pronađete odgovarajućeg poslovnog partnera. Na isti način poslovni partneri mogu da pronađu Vas.

Široka mreža preduzeća iz 46 evropskih zemalja može da Vam pomogne u pronalaženju odgovarajućeg tereta i utovarnog prostora. Proizvodna i trgovačka preduzeća na ovaj način mogu da prošire svoju poslovnu mrežu transportera i špeditera, bilo da se radi o nacionalnom ili međunarodnom tržištu.

Brojna ugledna preduzeća već su dala svoje poverenje TIMOCOM berzi tereta. Pridružite im se i Vi i postanite deo velike, uspešne priče.

timocom-client-logo-wemas
timocom-client-logo-aurora
timocom-client-logo-glass-ag
timocom-client-logo-leckerland
timocom-client-logo-linnenbecker
timocom-client-logo-wemas
timocom-client-logo-zalando

Imate pitanja ili želite da saznate više o svemu što nudi TIMOCOM?

Naš tim savetnika Vam je uvek na raspolaganju. Nazovite nas!

Saznajte više
do vrha