Zašto TIMOCOM berza tereta zaslužuje vaše poverenje?

Najveća ponuda tereta i utovarnih prostora

Vodeća evropska berza tereta pomaže Vam prilikom pretrage odgovarajuće ponude tereta ili utovarnog prostora. Upravljanje lancem snabdevanja nikada nije bilo lakše.

Jednostavno korišćenje

Berzu tereta ćete savladati bez napora i moći ćete da na jednostavan način oglašavate svoje ponude i pronalazite nove poslove, kao i da popunite nalog za prevoz za domaći i međunarodni transport. Za korišćenje naše berze transporta nisu potrebna posebna znanja o digitalnim tehnologijama.

Sigurnost

Sve kompanije koje pristupaju TIMOCOM berzi transporta prolaze kroz stroge sigurnosne provere, tako da ćete uvek znati da su Vaš teret i Vaša vozila u pravim rukama, i moći ćete da lako pratite njihovo kretanje. TIMOCOM je sinonim za poverenje.

Manje praznih vozila

Vlasnici kamiona i prevoznici će pronaći brojne mogućnosti različitih utovara. To znači da su prazna ili delimično natovarena vozila stvar prošlosti.

Briga o okolini

Posao je važan, ali važna je i životna okolina. Korišćenjem TIMOCOM berze transporta možete da smanjite emisiju ugljen-dioksida (CO2) za više od 20% po pređenom kilometru.  Istovremeno će se iskorišćenost Vašeg voznog parka povećati za trećinu, što donosi velike uštede u poslovanju kompaanije.

Širenje poslovne mreže

Biti deo TIMOCOM-mreže znači mogućnost pristupa zajednici od 55.000 potencijalnih poslovnih partnera širom Evrope. Ne propustite priliku da Vaša transportno preduzeće raširi svoja krila.

Po čemu se TIMOCOM berza tereta razlikuje od ostalih?

Kako TIMOCOM može unaprediti Vaše poslovanje?

TIMOCOM berza tereta sa ponosom predstavlja naše partnere:

timocom-client-logo-zalando
timocom-client-logo-leckerland
timocom-client-logo-wemas
timocom-client-logo-aurora
timocom-client-logo-glass-ag
timocom-client-logo-linnenbecker

Imate pitanja ili želite da saznate više o svemu što nudi TIMOCOM? Naš tim je tu da vam pomogne. Pozovite nas!

Registrujte se sada
do vrha