skip navigation

Lider na tržištu među berzama tovarnog prostora i tereta u Evropi

Sa TIMOCOM berzom tereta delujete brzo i efikasno na spot tržištu. Bez obzira na to da li ste pružalac transportnih usluga ili nalogodavac. Ovde ćete naći poslovne partnere koje tražite. Vaše prednosti: Profitirate od novih poslovnih mogućnosti, rastućeg prometa i manje praznih vožnji. Koristite i naše specijalne ponude za Kurier-Express-Paket-usluge (KEP) ili pronađite teret i tovarni prostor preko našeg Transportni barometer App.

Jednostavno pronalaženje tereta

Na berzi tereta dnevno se nudi do 750.000 međunarodnih tovarni prostor i ponuda tereta od strane preko 135.000 korisnika iz cele Evrope. Tu ima za svakog ponešto. Sasvim svejedno da li ste prevoznik, špedicija ili preduzeće iz proizvodnje i trgovine.

Berza tereta - Jednostavno pronalaženje tovara

Postavite brzo vozila

Uz pomoć komforne maske za unos vozila kao nalogoprimac možete postaviti ponude tovarnog prostora sa informacijama o tipu vozila, zapremini/težini, datumu, poziciji i odredištu vozilu. Tako izbegavate kako prazne vožnje tako i nepotrebne troškove. Potencijalni nalogodavci stupaju sa Vama u kontakt jednim klikom na Vašu ponudu.

Berta tereta - Postavite brzo vozila

Pametno nuđenje tereta

Preko polja Unos tereta i Pregled ponuda tereta možete kako da nađete tako i da ponudite sve vrste tereta. Kao nalogodavac pokušajte što detaljnije da opišete Vašu pošiljku u smislu veličine, vrste, težine, polaznog i odredišnog mesta. Na taj način onima koji traže terete olakšavate da prepoznaju vlastite potrebe i brže će Vas kontaktirati.

Pametno nuđenje tereta

Izaberite terete sigurno

U detaljnom pregledu ponude tereta pronalazite dodatne informacije o o izabranim tereta. Nalogoprimci klikom na Vašu ponudu dobijaju prikaz kontakt podataka i mogu kao potencijalni partneri direktno stupiti u kontakt sa Vama.

Izaberite teret sigurno

Testirajte sada TIMOCOM-ov sistem.

Testirajte besplatno sada

Imate li pitanja? Rado ćemo Vam pomoći:

+49 211 88 26 88 26

Traženje ponuda tereta i tovarnog prostora

Do 750.000 internacionalnih ponuda dnevno. Nemojte se zadovoljavati ničim manjim.

Izvod iz ponuda tereta od/za RS

Od

do

Dužina

Težina

Nadgradnja

Poslednje osvežavanje 2021-03-03 18:15 CET

Zatvorena korisnička grupa (ZKG)

Preduzeća i udruženja imaju mogućnost da na berzi teretas i tovarnog prostora formiraju zatvorene korisničke grupe. One funkcionišu kao jedna vrsta mreže tereta u okviru berze tereta i istovremeno su lukrativne mreže preduzeće.

Članovi grupe tu stavljaju na raspolaganje ponude tovarnog prostora i teretaprvo članovima ZKG, pre nego što pređu na javnu berzu transporta. Tako članovi ZKG imaju prednost u informacijama i vremenu u odnosu na druga preduzeća i mogu brže da pronađu odgovarajuće ponude.

Uzmite svoj uspeh u svoje ruke. Ceo TIMOCOM preko aplikacije!

Aplikacija za tablete i pametne telefone. Koristite ceo TIMOCOM na mobilnom uređaju

Nagrađeni:

Avgust 2019. godine - Vodeća evropska berza tereta i tovarnog prostora TIMOCOM-a nagrađena je pečatom kvaliteta BME u kategoriji „Nabavka u transportu“.

Pečat kvaliteta: BMEnet je nagradio TIMOCOM-ovu berzu tereta pečatom kvaliteta „Nabavka u transportu“
do vrha