MEM BAU Srl.

Preduzeće MEM BAU Srl osnovano je 2005. godine kao porodična firma. Već danas je ova firma jedan od najvažnijih aktera na rumunskom tržištu. Kao distributer brendova velikih proizvođača građevinskog materijala ona prodaje više od 10.000 vrsta proizvoda.

Firma je 2013. godine počela da obavlja još jednu delatnost, MEM BAU Express, koja je zahvaljujući izvrsnom stručnom timu postala firma za špediciju koja se dinamično razvija. Glavna delatnost je međunarodna i nacionalna špedicija, čiji su kvalitet i visoke performanse zagarantovane njihovim sopstvenim voznim parkom, koji stalno raste.

Pitali smo menadžerku za logistiku Kitti Hatvani o TIMOCOM međunarodnoj naplati potraživanja.

TC: Od kada koristite našu uslugu naplate potraživanja?

HK: Već smo 2013. godine, kada smo potpisivali ugovor, saznali za uslugu naplate potraživanja. Nakon pola godine uputili smo odeljenju TIMOCOM-a za naplatu potraživanja konkretan slučaj, a rezultat toga je bila uspešna naplata neizmirenih dugova. Ima nekih firmi od kojih se transport može naplatiti samo na ovaj način, ali uprkos tome možemo da radimo sa njima, jer znamo da će u svakom slučaju platiti svoje obaveze.

TC: Da li biste imali da kažete nešto o nekim velikim uspesima, ili imate neku konkretnu priču o uspehu?

HK: Mi svako potraživanje koje smo uspeli da naplatimo uz pomoć usluge međunarodne naplate potraživanja smatramo uspešnom pričom. Pri tome želim da naglasim jedan slučaj koji bih delimično nazvala uspešnom pričom, pošto je ugovor sa tim partnerom raskinut još pre naplate celog potraživanja, a uprkos tome smo uspeli da naplatimo 65% od cele sume, u roku od 2 meseca, odnosno više od 6000 € i to uz Vašu pomoć.

TC: Kakva iskustva imate sa našom uslugom?

HK: Nalog za transport za koji se potom ne naplati račun je bezvredan. Zato je veoma važno da platforma koju mi koristimo ima i odeljenje koje olakšava naplatu neplaćenih iznosa. „Naša firma je u potpunosti zadovoljna uslugom međunarodne naplate potraživanja TIMOCOM-a i mogu samo da je preporučim TIMOCOM-ovim klijentima! Ona preduzećima pruža neki osećaj sigurnosti, jer onda znaju da su u dobrim rukama.

do vrha