skip navigation

Hermes Forwards Srl.

Hermes Forwards Srl.

„Imali smo mnogo slučajeva gde je iznos naplaćen uz vašu pomoć bio veći od 10.000 evra.“

Csaba Török
Hermes Forwards Srl.

Hermes Forwards Srl. je kompanija koja se bavi špedicijom i transportom u Rumuniji. Tim koji se sastoji od 20 osoba raspolaže širokim i priznatim iskustvom na rumunskom i evropskom tržištu špedicije. Organizacija je dostupna u celoj Rumuniji; ima ogranke u Bukureštu, Temišvaru, potom u mestima Déva, Satu Mare, Miercurea Ciuc. Njihova mreža špedicije garantuje razvijeni, pouzdani i priznati kvalitet. Njihov svakodnevno dostupan vozni park obuhvata više od 2000 teretnih vozila. Njihovi partneri su između ostalog međunarodne firme, mala i srednja preduzeća iz cele Evrope.

TC: Možete li da nam ispričate nešto o nekom slučaju kada ste uspešno rešili neki poslovni problem zahvaljujući postupku međunarodne naplate TIMOCOM-a?

Csaba Török: Možemo da ispričamo više uspešnih priča, stopa uspešnosti je tačno 93,75 %. Imali smo mnogo slučajeva gde je iznos naplaćen uz vašu pomoć bio veći od 10.000 evra. Kroz zajednički rad moje kolege su naučile da sarađuju sa Vašim radnicima – tako možemo da rešimo pojedinačne neizvesne slučajeve još efikasnije i brže. Neizmireni iznos se u nekim slučajevima ne naplati odjednom, već u delovima, ali i to smatramo uspehom.

TC: U kom momentu odlučite da treba da predate službi Međunarodne naplate potraživanja TIMOCOM-a neki neizvesni predmet koji prevazilazi Vašu sopstvenu snagu i kapacitet i kako naša usluga naplate potraživanja nudi rešenje pre mučnog i dugog sudskog postupka?

Csaba Török: Mi odeljenju međunarodne naplate potraživanja damo nalog u svim slučajevima u kojima je proteklo više od 30 dana od roka za plaćanje, a nisu pristigle nikakve informacije o plaćanju. Tu Vašu uslugu tražimo pre svega kad se slučaj tiče inostranih partnera, pošto međunarodni tim može efikasnije da obradi druge zemlje. Brz i efikasan postupak, transparentna, konkretna i brza komunikacija u vezi sa različitim pitanjima važe takođe kao dodatne usluge.

do vrha