skip navigation
30.06.2021

Osigurajte tokove gotovine: Usluga plaćanja JITpayTM za klijente TIMOCOM-a

Uplata u roku od 24 sata  Zaštita od izostanka uplate  Od sada za klijente TIMOCOM-a u Nemačkoj

JITpay i TIMOCOM

Važna pretpostavka za svako preduzeće je likvidnost. Ali kod dugih rokova plaćanja do 60 dana to može biti problem. Kako bi klijenti brzo dobili svoj novac, TIMOCOM i usluga plaćanja u logistici JITpayTM sada nude mogućnost da se plaćanja vrše preko usluge JITpayTM. Digitalna usluga plaćanja je od sada na raspolaganju klijentima TIMOCOM-a u Nemačkoj. Ona će tokom godine biti primenjena i u drugim evropskim zemljama. Najpre će se to desiti u Holandiji, Poljskoj, Slovačkoj, Sloveniji i Češkoj.

TIMOCOM od sada sarađuje sa uslugom plaćanja u logistici JITpayTM. Uz pomoć digitalne usluge klijenti u Nemačkoj svoj novac za izvršene transportne naloge dobijaju u roku od 24 sata. „Mi omogućujemo našim klijentima da reše jedan od svojih najvećih izazova: brzo plaćanje nakon pružene usluge“, kaže Gunnar Gburek, portparol kompanije i direktor za poslovanje TIMOCOM-a. Usluga plaćanje će tokom godine biti stavljena na raspolaganje i u drugim evropskim zemljama.
Objavi na ...

Smart: Ovako funkcioniše usluga plaćanja JITpayTM

Kako bi se mogao koristiti faktoring, klijenti TIMOCOM-a iz Nemačke se registruju na veb stranici JITpayTM. Preko Sistema pametne logistike TIMOCOM-a klijenti dospevaju u Invoice Center JITpayTM, gde nakon obavljanja naloga možete otpremiti dokument o otpremi. Nakon toga se vrši digitalno i automatizovano ispostavljanje računa. Za malu naknadu za uslugu novac će biti uplaćen na račun klijenta u roku od 24 sata.

Sigurno: Najzad se može računati na uplatu

Upravo u nestabilnim vremenima dugi rokovi plaćanja stavljaju logistička preduzeća pred velike izazove. Uz to dolazi teret neizvesnosti da li će računi uopšte biti plaćeni. Ovde saradnja TIMOCOM-a i JITpayTM stvara trajnu pomoć. JITpayTM nudi stoprocentnu zaštitu od izostanka plaćanja i garantuje brzi tok sredstava - i kod dugih rokova plaćanja.

Jednostavno: velika korist uz mali trošak

Bez opomena, bez dugog čekanja na uplatu: JITpayTM preuzima kako rizik tako i celokupno upravljanje potraživanjima. Posebno malim i srednjim preduzećima faktoring nudi rasterećenje i osim toga je jednostavan za korišćenje. Trošak za klijente je ograničen na jednokratnu registraciju i otpremanje dokumenata o isporuci. Ostatak se odvija potpuno digitalno.

„Radujemo se saradnji sa TIMOCOM-om kako bismo zajednički dostigli poboljšanja procesa za transportnu branšu. Odvijanje plaćanja i funkcija finansiranja u logistici će sve više igrati ključnu ulogu.  Zajedno sa TIMOCOM-om možemo generisati značajnu dodatu vrednost u ovoj oblasti,“ kaže dr Daniel Steinke, direktor JITpay™.

„Saradnja sa JITpayTM za nas je važno unapređenje naše ponude usluga“, kaže Gunnar Gburek, portparol kompanije i direktor za poslovanje TIMOCOM-a. „Ovom digitalnom uslugom plaćanja omogućujemo našim klijentima da reše jedan od svojih najvećih izazova: brzo plaćanje nakon pružene usluge.“

Dodatne informacije možete naći na www.timocom.rs.