Rečnik transporta

Rečnik transporta

A B C Č D E F H I J K L M N O P R S Š T U V Z

Logistika skladišta

Logistika skladišta je ogranak logistike u preduzećima, koji imaju skladište. Tu se radi o sistematičnom čuvanju i rukovanju robom u skladištima. Kao pomoćno sredstvo za usavršavanje rukovođenja skladištem preduzeća koriste određeni logistički softver. Tako se procesi kao što su ulaz, prevoz i skladištenje robe racionalizuju. Za oblast logistika skladišta postoji i posebni izučeni zanat: Stručnjak za logistiku skladišta. On je odgovoran za logističko planiranje i organizaciju. Njegovi zadaci se sastoje od preuzimanja dobara, da ih pripremi i sredi, da ih utovari, da ih odloži, da ih preveze i da ih zapakuje. Skladištenje dobara mora da usledi u vezi sa njihovim stanjem i osobinama (na primer čvrsto, tečno, eksplozivno, otrovno, kvarno). Moraju se napraviti i planovi za utovar uz obraćanje pažnje na zakonske odredbe kao i planiranje ruta. Logistika skladišta služi da reguliše i popravi tok materijala, informacija i vrednovanja od nabavke do puštanja na tržište.

Pogledajte i pod:

Uvek u toku

Ovde možete da se prijavite za besplatni bilten.

Prijava za bilten

Nedostaju još važne informacije. Molimo ispunite polja u potpunosti, kako bi preuzimanje moglo da počne.

Molimo ispunite obeležena polja pravilno.

Sva polja sa oznakom '*' su obavezna i molimo Vas da ih popunite.

Slanjem formulara za registraciju (Registrujte se sada) potvrđujete da ste upoznati sa našom politikom o zaštiti podataka.

Prijava za bilten:


Vaše lične podatke (adresa e-pošte, ime i prezime) TIMOSOFT GmbH prosleđuje radi slanja informacija e-poštom banci podataka sC-Networks GmbH (Registarski sud: Okružni sud Minhen, registrski broj: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg. SC-Networks GmbH podleže Saveznom zakonu o zaštiti podataka, kao i uputstvima TIMOCOM GmbH.

do vrha

Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame. Saznajte više