Rečnik transporta

Rečnik transporta

A B C Č D E F H I J K L M N O P R S Š T U V Z

Logistika preduzeća

Logistika preduzeća je zajednički naziv za celokupnu logistiku jednog preduzeća. Ona obuhvata sve interne i eksterne aspekte logistike preduzeća. U to spadaju nabavka, interna logistika za proizvode, isporuka i distribucija proizvedene robe.

Pojam
U poslovnoj administraciji pojam „logistika“ je definisan kao planiranje, upravljanje, sprovođenje i kontrola fizičkog protoka robe i pripadajućeg protoka informacija o celokupnom lancu dodate vrednosti preduzeća.

Logistički zadaci u osnovi postoje u svakom preduzeću – nezavisno od branše. Logistika preduzeća je pri tome opšti termin za veliki broj različitih zahteva za logistiku svakog preduzeća. Firme koje posluju u logističkoj branši su pored toga specijalizovane za fizički protok robe i preuzimaju ovaj, i ostale zadatke u vezi sa tim, kao pružaoci usluga za druga preduzeća, a naročito za transport robe.

Uvek u toku

Ovde možete da se prijavite za besplatni bilten.

Prijava za bilten

Nedostaju još važne informacije. Molimo ispunite polja u potpunosti, kako bi preuzimanje moglo da počne.

Molimo ispunite obeležena polja pravilno.

Sva polja sa oznakom '*' su obavezna i molimo Vas da ih popunite.

Slanjem formulara za registraciju (Registrujte se sada) potvrđujete da ste upoznati sa našom politikom o zaštiti podataka.

Prijava za bilten:


Vaše lične podatke (adresa e-pošte, ime i prezime) TIMOSOFT GmbH prosleđuje radi slanja informacija e-poštom banci podataka sC-Networks GmbH (Registarski sud: Okružni sud Minhen, registrski broj: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg. SC-Networks GmbH podleže Saveznom zakonu o zaštiti podataka, kao i uputstvima TIMOCOM GmbH.

do vrha

Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame. Saznajte više