Rečnik transporta

Rečnik transporta

A B C Č D E F H I J K L M N O P R S Š T U V Z

Korišćenje skladišta

Korišćenje skladišta zavisi pre svega od prirode skladišta odn. skladišne površine. Skladišni prostor mora da bude opremljen u zavisnosti od toga, kakva roba treba da se čuva. Za skladištenje rashlađene robe je na primer neophodna skladišna prostorija sa rashladnim sistemom, da se roba ne bi pokvarila. Ako želite da namestite spoljnu arhivu, trebalo bi da izaberete javno skladište, koje nudi profesionalno arhiviranje. Korišćenje skladišta je vezano za zakonom predviđene sigurnosnotehničke propise. Tako se na primer "eksplozivni materijali" mogu održavati samo u skladištima, koji imaju određeno sigurnosno rastojanje od naseljenih mesta i saobraćajnih puteva. Ovde vladaju vrlo stroge smernice. Skladišta moraju da budu izgrađena, uređena i osigurana prema propisima, da bi određena dobra ili artikli mogli da budu deponovani tamo. O stručnom skladištenju se stara školovano osoblje. Skladišni radnici su odgovorni za uredno preuzimanje robe, njihov istovar i kontrolu. Pored toga se, zavisno od korišćenja, moraju odrediti uslovi skladišnog prostora kao što su temperatura ili vlažnost vazduha. Da bi se u svakom trenutku imao pregled gde se nalazi koji artikal, koristi se softver za upravljanje skladištem kao bitno pomoćno sredstvo.

Pogledajte i pod:

Uvek u toku

Ovde možete da se prijavite za besplatni bilten.

Prijava za bilten

Nedostaju još važne informacije. Molimo ispunite polja u potpunosti, kako bi preuzimanje moglo da počne.

Molimo ispunite obeležena polja pravilno.

Sva polja sa oznakom '*' su obavezna i molimo Vas da ih popunite.

Slanjem formulara za registraciju (Registrujte se sada) potvrđujete da ste upoznati sa našom politikom o zaštiti podataka.

Prijava za bilten:


Vaše lične podatke (adresa e-pošte, ime i prezime) TIMOSOFT GmbH prosleđuje radi slanja informacija e-poštom banci podataka sC-Networks GmbH (Registarski sud: Okružni sud Minhen, registrski broj: HRB 14 65 73), Enzianstr. 2, 82319 Starnberg. SC-Networks GmbH podleže Saveznom zakonu o zaštiti podataka, kao i uputstvima TIMOCOM GmbH.

do vrha

Slažem se sa tim da ova strana upotrebljava kolačiće (Cookies) za analize, lične sadržaje i reklame. Saznajte više