skip navigation

Pretvori diplomu u optimalno zaposlenje

Za učenike

Izađi iz škole i stupi u profesionalni život. Pratimo te na uzbudljivom putu u profesionalni svet i brinemo se da individualno stekneš sva stručna znanja i lične sposobnosti koje su ti potrebne za obrazovanje. Osim toga nama je veoma važno da se u svakom momentu dobro osećaš i da možeš da se razvijaš. To znači: Tvoj obrazovni mentor i tvoj stručni obrazovni pokrovitelj uvek slušaju tvoje potrebe tako da se već na početku možeš snažno uneti u posao i podržati svoj tim.

Ovde ćeš naći naša slobodna radna mesta. Pogledaj odmah. Ako u ovom trenutku nemao otvorene konkurse za obrazovanje, naravno da važi: uvek rado pokaži inicijativu!

Uspešna priča: Od obrazovanja do stalnog zaposlenja kao Software Developer

Vaše mogućnosti razvoja

Uspešna priča: Od obrazovanja do stalnog zaposlenja kao Software Developer

Marcel je kod nas uspešno završio skraćeno obrazovanje kao programer. Posle toga je to nadogradio i uz posao završio cenjeni Bachelor of Science iz poslovne informatike – dok je bio zaposlen kao Software Developer u IT odeljenju. „Nikad se ne nauči sve. Zato mi je bilo važno da i nakon obrazovanja ostanem u toku i da se dalje razvijam. Pri tom sam posebno srećan zbog lične i finansijske podrške TIMOCOM-a.“

Za studente, studente koji rade i praktikante

Usred si studija i tražiš dodatno iskustvo kroz praksu ili si studije već uspešno završio? Onda se prijavi kod nas. Mi tražimo ličnosti, a ne gotove karijere. Mnogo pre, kod nas svojoj biografiji možeš dodati uzbudljiv izazov. Raduje nas što možemo da rastemo sa tobom.

Tražimo svršene studente sledećih studijskih smerova ili uporedivog obrazovanja u oblasti razvoja softvera:

  • Studije informatike ili poslovne informatike
  • Studije matematike
  • Studije nacionalne ekonomije / ekonomskih nauka (na primer sa fokusom na upravljanje finansijama, kadrovima ili eventima)

Ukoliko je za neko radno mesto poželjan još neki studijski smer ili posebna kvalifikacija, možeš to saznati iz naših aktuelnih oglasa za posao.

Ako u ovom trenutku nemamo otvorene konkurse za praksu ili mesto za studenta uz rad, naravno i ovde važi: uvek rado pokaži inicijativu!

Tvoje mogućnosti razvoja

Činimo mnogo za naše koleginice i kolege - i to se primećuje i izvan preduzeća. Tako je IHK-Magazin pod sloganom „Atraktivan je onaj ko odgovara potrebama zaposlenih“ pisao o mogućnostima razvoja kod TIMOCOM-a i individualnim mogućnostima podsticanja naših zaposlenih. Jana, Vanessa, Marcel i Stefan su četiri od mnogih uspešnih primera. Da li si se zainteresovao? Onda započni svoju karijeru kod nas i prijavi se sada!

Preporučili nemački zaposleni

»TOP Company«

Ovde možeš pročitati kako je rangiran TIMOCOM kao poslodavac u Nemačkoj.

Zainteresovan? Prijavite se i zaposlite kod nas!

Prijavite se sada na mreži

Imaš pitanja? Naš HR tim stoji ti rado na raspolaganju:

+49 211 88 26 40 19

Pregled događaja

Želite li da nas upoznate? Ništa radije od toga. Mi u TIMOCOM-u smo veliki ljubitelji direktnih ličnih razgovora u prijatnoj atmosferi.

Zbog toga se radujemo interesantnoj razmeni sa Vama na sledećim događajima - live i u boji.

Veranstaltung Zeitraum Ort Art

Unsere nächsten Veranstaltungen stehen aktuell noch nicht fest. Sobald diese eingeplant sind, informieren wir Dich hier in unserer Veranstaltungsübersicht darüber.

Du kannst uns aber gerne jederzeit Deine Bewerbung digital schicken – initiativ oder auf unsere freien Stellenangebote. Wir freuen uns, Dich persönlich kennenzulernen!

do vrha